Sport

Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás

2012. 05. 02. • Szerző: Nagyfügedi Gergely
Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás

A hétvégén ismét örülhettek a magyar pankráció rajongói. A HCW azaz a Hungarian Championship Wrestling szervezésében megrendezésre került a Megszállás. Holland kihívók érkeztek ugyanis hazánkba, hogy megleckéztessék magyar pankrátorainkat.

 

Már indulásuk előtt videó üzenetekben részletesen kifejtették, hogy úgy szétszedik a hazai sztárjainkat, hogy még a legelszántabb puzzle mesterek sem tudják újra összerakni a szétmarcangolt testeket. Nézzük mire jutottak!
 
Bemelegítésként Spencer és Ted Wellington esett egymásnak. Nem féltették magukat és jót bunyóztak. Spencer a menet elején még formában volt és akkorákat vágott be Ted-nek, hogy az már embertelen. De Wellington végül összeszedte magát és Spencert fellökve focilabdaként kezdte rugdosni a földön, ezzel legyőzve a nehézsúlyú Spencert, aki csúnyán le is sérült.
 
Ezek után Poison, Grizzlyvel karöltve mászott a ringbe. Ellenfelük a mozgékony 8Ball és Hawk volt. Poison legutóbbi teljesítménye alapján azt hittem, hogy két percig sem marad a ringben, mert kitapossák belőle a szuszt, de tévedtem. Jól működött együtt Grizzlyvel és sokáig uralta a ringet az első páros. Egyik alkalommal Poison rámászott partnere vállára és onnan felugorva, több méteres magasságból landolt Hawk mellkasán. Sikerült az ide-oda cikázó 8Ballnak összezavarnia a méregkeverőt és haverját, de Poisonék tagadhatatlanul sokat fejlődtek, ezért végül győzedelmeskedhettek.
 
Ezek után megjelent az első holland kihívó, Johnny. Dühöngve járt körbe-körbe a ringben és türelmetlenül várta, hogy valaki felvegye vele a kesztyűt. Ezt végül Nitro vállalta és szó szerint az utolsó csepp véréig küzdött, de a holland jövevény erősebbnek bizonyult…
 
De nem engedtük sokáig, hogy uralkodjon rajtunk az ellen. Nuts beugrott a szorítóba és újabb hollandot követelt. Ekkor még nem is sejtette, hogy mekkora fába vágta a fejszéjét. Egy ízig-vérig pankrátor, Kid Lux fogadta el ugyanis a kihívást és alaposan megizzasztotta Nuts-ot, aki a pástról is lekényszerült. Lux már azt hitte megfutamodott a magyar ellenfele, de nagyot csalódott. Nuts ugyanis újra a kötelek közt termett és végül Lux minden bordáját ropiként törte szét.
 
Frissítőként hatott, ahogy Kyra és Audrey köszöntötte a nézőket. Pár pólóval kedveskedtek a rajongóknak, majd átadták a ringet a harcosoknak. Igaz előtte még egy kicsit összeszólalkoztak és meg is tépkedték egymás haját, de ez itt nem csak elfogadott problémamegoldás, hanem szinte már elvárt.
 
Pár perc múlva már újra férfi vér fojt. Egy Ymah nevű idegen kezdte ugyanis ócsárolni hazai hőseinket, amit Renegade nem hagyott szó nélkül. Lelkesen küzdött, de sajnos igen sokat kapott ellenfelétől. Szerencséjére Jessie-nek sikerült egy pillanatra elterelnie Ymah figyelmét, amit Renegade azonnal kihasznált, és ingyenes fogorvosi ellátásban részesítette kihívóját.
 
A föld is dübörögni kezdett, ahogy vaskos léptekkel színre lépett Big Geert, a holland 180 kilós kolosszus. Ellenfele Hooker volt, aki vért izzadva próbálta földhöz vágni a holland harcost, de nem járt sikerrel és az óriás folyamatosan támadott. Az igazat megvallva még nekem is volt némi légszomjam, amikor Big a kötél segítségével fojtogatta Hookert. De a magyar legény elég talpraesett volt ahhoz, hogy kibújjon ebből a halálos szorításból. Többször is fejbe kellett rugdosnia a makacs, holland szörnyeteget, aki szerencsére ki is dőlt.
 
De sokáig nem örülhettek a kitartó magyarjaink, mert egy… nem tudom szebben mondani, de őrjöngő holland emberállat, Tengkwa jelent meg a színen. A mieinktől Ben Dover próbálta megállítani, de a legkeményebb könyökütésektől sem ment le. Dover már minden létező széket széttört az arcán, de Tengkwa csak nem hátrált meg. A két vérben fürdő harcos a minden létező eszközt bevont a küzdelembe, amit csak talált. Egy asztallap is előkerült, melyre heggyel fölfelé több száz villát rögzítettek. Ezt Ben Dover gondosan előkészítette: a földre fektette és alaposan megszórta szegecsekkel is. Bevágott egy hatalmasat ellenfelének, akit aztán próbált megemelni, hogy rádobhassa a szúrós csapdára. Ki tudja miből merített végső erőt a holland hős, de kiszabadult Dover fogásából és fordult a kocka. Megemelte a magyar pankrátort és belehajította a szegecsekkel fűszerezett villaerdőbe…
 
Eltartott pár percig, míg Dover hátából sikerült kihúzni az összes szegecset és evőeszközt, de aztán folytatódott a küzdelem. A legújabb bajnok, Icarus és a keresztény Gabriel nézett farkasszemet egymással. Icarus csodálatos mozdulatokkal kápráztatott el minket. Az épület legmagasabb pontjaira mászva, szaltózva zuhant rá ellenfelére, aki elképesztő módon kiállta mindezt és végül sikeresen leszorította a megfáradt Icarust.
 
Az est fénypontja következett. Egymásnak esett az egész kihívó holland és a védekező magyar csapat. Folyt a vér, tört az orr és végül már csak a 180 kilós óriás és Hooker maradt a szorítóban. Az őrjöngő HCW-sek buzdításától megtáltosodott Hooker végül kidobta Góliát méretű ellenfelét a magyar ringből. Ezzel a HCW sikerrel védte meg címét, és űzte ki a megszállókat hazánkból.

 

Ha elsőként szeretnél további sporteseményekről értesülni, lájkold Facebook oldalunkat:
https://www.facebook.com/pages/Journality-Sportmánia

Szerző:
Nagyfügedi Gergely
Budapest
Férfi
1983
Követem
Feketén Aztán Fehéren
Mentsük meg a süniket!
Momentán Társulat – Ketten
Momentán Társulat – Felnőtt mini. Ilyet még nem láttunk
Emlékszel a kaland, játék, kockázat könyvecskékre? Itt a vérben tocsogó, felnőtt verzió!
Tapi-nyuszit életveszély fenyegeti: én! Állítsatok meg!
Mystery Gang koncert az Orfeumban
Tűz Északról
Lánybúcsú (filmajánló) - Korlátolt és közepesen közönséges
Blackbird (Szkéné Színház) – Pedofil vagy áldozat?
Nyílt levél az örményeknek
Államérdekből - Hány politikus megy moziba, ha a korrupció a téma?
Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás
A Magyar Pankráció forradalma – itt igazi vér folyt
Kullancs eltávolítása - Veszélyes hazugság terjed a neten!
Senki sem tökéletes, avagy nincs, aki hűvösen szereti
Vállapos sportolók – Egy film az élsportoló katonáinkról
Új Robin Hood a színpadon. Még a gázárakat is simán lenyomja!
Rémisztetették már halálra? És tízszer egymás után? Horrorszínház Budapest
Versenyben a magyar artisták – Jön a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál
Új, titkos taktika a neten! Akár havi 10 000 eurót is kereshetünk?
Miért nem ufó-kutatókat rabolnak a földönkívüliek?
„Felháborító! Felfértem a buszra, sőt le is tudtam ülni.” – A BKV válaszolt.
Tegnap még állt
Nem válogattál be? – Nyílt levél Brad Pittnek
Fenmo – Többezer éves tradíció a Nagycirkuszban
Falatka - cápatámadás áldozat
Reklamációm akkora baromság volt, hogy azt már jutalmazták!
Panaszlevél a hotelnek


« Előző cikk
Következő cikk »
Narancssárga-feketébe öltözött a Hungaroring – WTCC MagyarországNarancssárga-feketébe öltözött a Hungaroring –
Merész előzések, horrorisztikus bukások, Ladák és lányok és persze magyar győzelem. Röviden erről szólt a május 4-től 6-ig ...
Tarquini széttörte a magyar álmokat - WTCC SzlovákiaTarquini széttörte a magyar álmokat - WTCC Szlovákia
Közel Magyarországhoz, több ezer magyar szurkoló bíztatása között, kis híján magyar győzelem született az első szlovákiai ...

Legnépszerűbb cikkek »
Adrenalin Extrém Hétvége, KunmadárAdrenalin Extrém Hétvége, Kunmadár
Augusztus 16-18 között került megrendezésre a Kunmadarasi Extrém Hétvége, ami ezúttal is tartogatott meglepetéseket. ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: