Film pályázat

Pályázat a Fekete Doboz Videó-folyóirat történetéről szóló CD-ROM/DVD elkészítésére Lejárt.

2013. 04. 16. - 2013. 05. 01.

A Fekete Doboz Közhasznú Alapítvány pályázatot ír ki a 25 évvel ezelőtt megalakult Fekete Doboz Videó-folyóirat történetéről szóló CD-ROM/DVD teljes körű elkészítésére.

A pályázati anyagnak tükröznie kell a készítendő mű szerkezetét, a benne közölni kívánt szövegek/képek/videók tartalmát. A kuratórium elvárja, hogy a műben a Fekete Dobozról megjelent sajtóanyagok, kritikák, interjúk, tudósítások stb. kutatható formában szerepeljenek. Az elkészült mű a jövőben forrásként álljon rendelkezésre a kutatók, ill. az összes érdeklődő számára. A mű rendelkezzen a ma elvárható kutathatósági, visszakeresési lehetőségekkel.
A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó filmszakmában, a kutatásban, a szerkesztésben, valamint a CD-ROM és DVD készítésében való felkészültségét, a rendszerváltás történetében, a politikai és társadalmi változások ismeretében való jártasságát.
A pályázat tartalmazza a megvalósítás technikai módját, a lebonyolítás időtartamát, menetrendjét és részletes költségvetését.
A nyertes pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az mű az interneten, vagy más médián, adathordozón megjelenjen.
A pályázó tüntesse fel pályázatán a következő adatokat:
  • Név:
  • Lakcím irányítószámmal:
  • Vezetékes telefonszám körzetszámmal és/vagy mobilszám:
  • E-mailcím; Honlap (amennyiben van):
Beküldési cím:
Pénzügykutató Részvénytársaság
Fekete Doboz Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma
1024. Budapest, Felhévízi út 24.
Beküldési határidő: 2013. április 30.
Eredményhirdetés: 2013. május 6.
A pályázatokat a Fekete Doboz Alapítvány kuratóriuma bírálja el.
A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: blackbox@mail.datanet.hu
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
IV. Országos drogprevenciós kisfilm-készítőverseny
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma – Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai ...
Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg! alkotói
A közelgő Madarak és fák napja (május 10.) alkalmából az Aprólépés és a Látó-Mező Közösségi Ökotábor csapata közös pályázatot ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: