Zenei pályázatok

Pályázat cigányzenészeknek Lejárt.

2012. 12. 27. - 2013. 03. 01.

Cigány mesékből készül animációs filmsorozat Kecskeméten, a Magyar népmesék műhelyében. A filmsorozat 20 másodperces főcímzenéjére hirdetünk pályázatot, amely lehet megzenésített vers, vagy csak zene.

Az inspirációs mesekezdő vers a következő:
“Csöndbunda teremtette
Bagolyszemű nyúl szülötte
Bundagallér, köpönyeg.
Mesélek, ha van kinek.”

A pályázat győztese elnyeri a filmsorozat megzenésítésének lehetőségét.
Egy pályázó több alkotással is versenyezhet.
A pályázatokat wav formátumban, postai úton (CD-n vagy DVD-n), vagy elektronikusan E-mailhez csatolva kérjük megküldeni az alábbi címre:
Kecskemétfilm Kft.
6000 Kecskemét, Liszt F. u. 21.
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. február 28.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Videóklip pályázat 2013
Az artNova Művészetkedvelők Egyesülete (Bácskossuthfalva) Videóklip pályázatot hírdet zenekarok, zenészek, előadók részére, ...
Zeneszerző pályázat
Az Armel Operafeszivál (Szeged, Magyarország) és a Josef Kajetán Tyl Színház (Pilzen, Cseh Köztársaság) Nemzetközi Zeneszerzői ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: