Zenei pályázatok

Pályázat hangfelvétel készítésére Lejárt.

2013. 02. 11. - 2013. 04. 01.

Az Utopia Studio – folytatva 20 éves jubileumának célkitűzéseit – ismét pályázatot hirdet tehetséges zenekarok számára! Olyan ambiciózus csapatok, előadók jelentkezését várjuk, akik saját szerzeményekkel, kreatív zenei elképzelésekkel rendelkeznek, és úgy érzik, zenéjükkel igazi értéket teremtenek.

A pályázat célja: A pályázati felhívás a tehetségtámogatás fontosságára hívja fel a figyelmet, ami elsősorban anyagi támogatás formájában valósul meg. Az Utopia Studio az elkészült anyag részfinanszírozásával kíván bemutatkozási lehetőséget biztosítani a magyar zenei élet feltörekvő generációjának. Szakemberekből álló csapatunk a hosszú évek során megszerzett tudás és tapasztalat birtokában garantálja, hogy a produkciók a világszínvonalat képviseljék. Az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében internetes megjelenési felületet kínál a felvételek során kimagasló teljesítményt nyújtó zenekarnak, előadónak.
A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel is kell rendelkezniük.
Pályázat határideje: 2013. március 31.
Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.
Jelentkezési feltételek: Röviden ismertesd a zenekar előéletét, célját, terveit! Csatolj 3 felvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (telefon, email) is tüntessétek fel a jelentkezéskor!
Jelentkezés: Töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, és küldd el az utopiastudio@utopiastudio.hu email címre!

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 1/217-3768-as telefonszámon kérhető.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Zeneszerzői pályázat a Gárdonyi Emlékév alkalmából
A Gárdonyi Emlékbizottság és az MTVA zeneszerzői pályázatot ír ki abból az alkalomból, hogy 2013-ban ünnepeljük Gárdonyi ...
Videóklip pályázat 2013
Az artNova Művészetkedvelők Egyesülete (Bácskossuthfalva) Videóklip pályázatot hírdet zenekarok, zenészek, előadók részére, ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: