Újságíró pályázat

Pályázat újságíróknak az elektromos cigarettáról Lejárt.

2013. 04. 22. - 2013. 05. 01.

A Villanypára Egyesület pénzdíjas sajtópályázatot hirdet, melynek célja az elektromos cigaretta hazai megítélésének megváltoztatása, az észérvek felsorakoztatása a gazdasági érdekekkel szemben, a valós tények közlése az olvasókkal.

 
Beküldési határidő: 2013. április 30.
A pályázat témája: Az elektromos cigaretta helyzete hazánkban, avagy miért tiltják, ami életeket menthet? A pályázóktól olyan munkák elkészítését várjuk, melyek képesek a hazai lakosságot széleskörűen, objektíven tájékoztatni az elektromos cigaretta körül itthon kialakult helyzetről, valós adatok felhasználásával.
Pályázati feltételek:
 • Az ország valamennyi nyomtatott és internetes napi és hetilapjának munkatársai pályázhatnak.
 • A pályamunkák terjedelme 3.000 – 10.000 karakter legyen.
 • A pályamű – nyomtatott (országos, megyei, helyi) lapban vagy internetes portálon megjelent írás – e pályázati kiírásra készül és 2013. március 25. és 2013 április 30. között jelenik meg.
 • A cikk bemutatja az elektromos cigarettát, a benne rejlő lehetőségeket.
 • A pályamunkák elkészítésénél a pályázó vállalja, hogy a pályamunka készítésénél felhasználja a Villanypára Egyesület információit
 • Egy pályázó benyújthat több pályázatot is. Alkotócsoportok, stábok is adhatnak be közös pályázatot, helyezés esetén a díj a teljes alkotócsoportot illeti.
 • Nem pályázhatnak a Villanypára Egyesület alkalmazottai, együttműködő munkatársai, valamint fentiek közvetlen családtagjai.
Beküldés:
A pályaműveket az alkotók és a szerkesztőségek nevezhetik a sajto@vaper.hu e-mail címen a következő adatok megadása mellett:
 1. A pályázó(k) neve(i), elérhetőségei (e-mailcím és telefonszám)
 2. A pályázat címe (megegyezhet a megjelent anyag címével)
 3. Az anyag megjelenésének helye
 4. Az anyag megjelenésének ideje
Kérjük, hogy a pályázatot tartalmazó e-mail tárgymezőjében a következő szerepeljen: Elektromos cigaretta – újságíró pályázat, és a csatolt melléklet neve egyezzen meg a pályázat címével! A melléklet lehet a nyomtatott anyag pdf változata vagy az internetes anyag linkje.
A pályázó vállalja, hogy az elkészült pályamunkát tartalmazó sajtóorgánumot öt darab eredeti példányban eljuttatja a szervezők címére.
Beküldési határidő: 2013. április 30.
Levélcím: Villanypára Egyesület, 6766 Dóc, Petőfi u. 9.
E-mail: sajto@vaper.hu
A pályázat díjazása a következőképpen oszlik el a díjazottak között:
 • I. helyezett 60.000 Ft
 • II. helyezett 40.000 Ft
 • III. helyezett 20.000 Ft
A díjazásról a Villanypára egyesület tagsága dönt szavazással. A pályázat lezárását követően a nyertes pályázók megadott elérhetőségeiken kapnak értesítést. A pályázati anyag elkészítéséhez a vaper.hu oldalon fellelhető összes anyag szabadon felhasználható, valamint a feltüntetett elérhetőségeink is igénybe vehetők.
Eredményhirdetés: 2013 május. A pontos dátumot és helyszínt a pályázat lezárásakor a megadott elérhetőségeken közöljük a pályázókkal.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Partitúra író pályázat
A III. Partitúra Kurzus pályázatot hirdet 13-25 év közötti fiatalok részére, ÍRÓI alkotás elkészítésére. ...
Pályázat íróknak: Etikus vállalati magatartás a közösségi
A Joint Venture Szövetség, a hazai és külföldi befektetők szövetsége országos pályázattal, az ;ETIKUS VÁLLALATI MAGATARTÁS ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: