Újságíró pályázat

Partitúra író pályázat Lejárt.

2013. 05. 03. - 2013. 06. 21.

A III. Partitúra Kurzus pályázatot hirdet 13-25 év közötti fiatalok részére, ÍRÓI alkotás elkészítésére.

Ami a fényről eszedbe jut: nap, világosság, megvilágosodás, árnyék, teremtés, stb.   Elsősorban a kurzus ideje alatt megvalósítható, színre vihető írásokat, alkotásokat várunk, amelyeket a fiatal művésztehetségek a kurzuszáró nyílt előadáson bemutathatnak. Lehet rövid jelenet, novella, mese, vers, dalszöveg, stb.

Csak olyan pályázatokat fogadunk el, ahol a plágium gyanúja kizárható és a pályamű nem jelent meg, nem szerepelt nyilvánosan, közönség előtt.
A beküldött munkákat a kurzust vezető művésztanárok bírálják el, de figyelembe veszik az olvasói véleményeket (nézettség, hozzászólások, lájkok).
 
Téma: FÉNY
 
A pályázatra csak Webse regisztrációval tudsz jelentkezni!
Kattints a pályázati kiírás alján az "Én is pályázok" gombra,
majd az "Új poszt feltöltése" gombra!
 
Beadási határidő: 2013. július 20.
 
A nyertes pályázatokat 2013. augusztus 28-án ünnepélyes keretek között Balatonfüreden a Vaszary Villában adjuk át, amelyről a nyerteseket értesítjük.
 
Díj:
30.000 Ft. értékű pénzjutalom, valamint a mű bemutatása a Partitúra Kurzus záró eseményén.
A zsűrinek lehetősége van további különdíjak kiosztására.
 
Szervezőknek jogában áll az egyes kategóriákban a díjat megosztani, illetve nem kiadni!

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Dr. Szegő Tamás-díj
A Dr. Szegő Tamás-díj Alapítvány ösztöndíjban részesít évente egy 30 év alatti újságírót (aki 2013. december 31-ig tölti ...
Pályázat újságíróknak az elektromos cigarettáról
A Villanypára Egyesület pénzdíjas sajtópályázatot hirdet, melynek célja az elektromos cigaretta hazai megítélésének megváltoztatása, ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: