Programajánló

QR kódos biztonsági gyermekékszer bemutató Lejárt.

2013. 08. 09.
QR kódos biztonsági gyermekékszer bemutató

Örömmel jelentem be, hogy elkészült Magyarország első QR kódos biztonsági gyermekékszere, a QR Jewel Kid’s. A bemutatón elsőként próbálhatod ki ezt a magyar tervező által készített újdonságot.

Minden gyerek szereti az állatfigurás ékszereket, de ennek a nyakláncnak és táskadísznek a szülők is örülni fognak!  A kutya, cica, bagoly, bálna és a víziló ugyanis nem csak kedvesen mosolyogni tudnak, de még gyermekedre is vigyáznak!

Ha elkószál a strandon, vagy nyoma veszik a bevásárlóközpontban, esetleg köddé válik a játszótéren, nem kell többé megijednie. Elég, ha az állat pocakján található QR kódot megmutatja egy felnőttnek, aki azt az okostelefonjával leolvasva máris láthatja a gyermek adatait és az elérhetőséged. Így a becsületes megtaláló azonnal értesíteni tud Téged.

Az ékszerek strapabíró UV-, víz- és gyerekálló színezett plexiből készülnek fehér, vagy lime-zöld színben. A nyakláncok felfüggesztése rugalmas, így nem kell aggódnod, hogy egy csetepaté hevében bárki megsérül.

A termékre 100% leolvasási garanciát vállalunk: teszteld le, és ha nem jelenik meg az információ, visszafizetjük a pénzed.

Ez a Magyarországon egyedülálló termék a Kincs Hajó Kulturális közösségi alkotótér megnyitóján mutatkozik be. A QR Jewel Kid’s biztonsági gyermekékszer kizárólag a Kincs Hajó fedélzetén vásárolható meg augusztus 25-ig.

 

Időpont: 2013. augusztus 10. 17:00 óra
Helyszín: Kincs Hajó Kulturális közösségi alkotótér
1053 Budapest, Szarka utca 6. (A Váci Utca Center és a Halkakas között félúton)
https://www.facebook.com/events/392918454142431/

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo

 

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Miskolci Sörfesztivál - ProgramajánlóMiskolci Sörfesztivál - Programajánló
Ha manapság Magyarországon már kétszer egymás után megreneznek valamit, azt már joggal nevezhetjük hagyományteremtőnek – ...
Jön az Awolnation a Zöld PardonbaJön az Awolnation a Zöld Pardonba
Budapestre érkezik az utóbbi évek legígéretesebb fiatal elektro rock zenekara, az amerikai Awolnation. Az 2009-ben alakult ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: