Regisztráció után... GYIK

Miért jó Neked a Journality?

Mert nem csak megjelenési lehetőséget biztosítunk számodra, hanem különleges lehetőségeket is.

Kezdd nálunk! Író, fotós, filmes vagy zenei ambíciókkal rendelkezel? Küldd el nekünk az első próbálkozásaidat, hogy meglegyen az első hivatalos publikációd!

Ha megtetszik a média és a közéleti munka, és sikert is aratsz a munkáiddal, akkor nagyobb feladatokat és kihívásokat találhatsz nálunk: pályázatok, sajtótájékoztatók, helyszíni riportok és interjúlehetőség vár Rád!

Mik azok a Journality Projektek?
Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Egy adott téma mestereit keressük!

Partnereink segítségével eljuthatsz koncertekre, múzeumokba, sporteseményekre, premier előtti vetítésekre, és egyéb megmozdulásokra is. Partnereink felajánlásaiból kritikai és tesztpéldányokat biztosítunk.  Felhívásainkról adatlapodon és hírlevélben is értesülhetsz. Jelentkezz most! Jelenetkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.
Az adott eseményre csak az általunk leadott nevekkel lehet bejutni!
Felhívásainkra bejelentkezés után, az adatlapodon jelentkezhetsz.

Elbírálás szempontjai:

-Volt-e már beküldött írás
-Jártasság a témában (ha jelentkezel, megjegyzésben indokolhatod)
-Referenciák (saját blog akár)
-Részt vett-e már projektben
-Cikkek tartalma, terjedelme és minősége
-Rang
 
Hogyan tudok írást, képsorozatot beküldeni?
Először is be kell regisztrálnod.
Miután bejelentkeztél, adatlapodról tudod elküldeni írásod, képeidet a Cikk beküldése menüpontból.
A számítógépedről tallózva tudod kiválasztani amit küldeni szeretnél, írásoknál bármilyen formátumban, képsorozatoknál tömörített formában tudsz feltölteni, 12MB határig. Lehetőleg legalább 4-5 képet küldj.
Írásod, képeid ezután ellenőrzésre kerülnek, és ha tartalmilag megfelelő és nem sérti az etikai kódex szabályait, kikerül a főoldalra. A "Függő Projectek" részben nyomonkövetheted cikked státuszát.
 
Miről írjak? Mennyit?
Az írásokat, képsorozatokat a Magazin témaköreiből várjuk. Lehetőleg közérdekű, vagy érdekes témát válassz. Terjedelem: Cikknél 2-3 flekk hosszúságú, képsorozatoknál 5-10 kép az ideális.
 
Tartalom:
Itthon/Világ - Bármilyen hazai vagy külföldi vonatkozású hír, esemény.
Gasztro -
Étterem kritikák
Film - Minden ami film: lehet friss moziajánló, de kedvenc DVD-ről is írhatsz. Segítségünkkel sajtóvetítésekre is eljuthatsz.
Zene - Minden ami zene, új albumok, fesztiválok. Zenekarok vagy énekesek, DJ-k jelentkezését is várjuk!
Sport - Minden ami sport, itthon és külföldön, mindegy hogy technikai, egyéni vagy csapat. Segítésünkkel sporteseményekre is eljuthatsz mint tudósító.
Tudomány/Életmód- Bármilyen kütyü bemutatása, vagy életmódbeli tanácsok, tippek, ötletek, észrevételek. Legyél te is terméktesztelőnk!
Programajánló - Várjuk programajánlóitokat is, kultúra, szórakozás. Figyeld Projekt felhívásainkat, és ingyen eljuthatsz az adott eseményre.
Humor - Van egy jó sztorid, megmutatnád a humorod? találtál egy igazán vicces képet, videót? Küldd el nekünk!
Komment - Fejtsd ki a véleményed, nem baj ha kicsit gúnyos vagy felháborodott :)
Kultúra/Kiállítás - Segítségünkkel eljuthatsz a legújabb kiállítások megnyitójára és színházi előadásokra, írj róluk kritikát.
Irodalom - Figyeld felhívásainkat, ingyenes könyv példányokat biztosítunk, cserébe csak recenziót kell küldened. Verseid, novelláid is megoszthatod nálunk.
 
Galéria - Fotóriportokat küldhetsz, egy esemény vagy téma köré csoportosítva a képeket
Hét szépe - Várjuk csinos lányok jelentkezését hét szépe rovatunkba, küldd el képeid regisztráció után, és felvesszük veled a kapcsolatot.
 
Mikor jelenik meg az oldalon?
Néhány esetben több napot is igénybe vehet amíg megjelenik. Bejelentkezés után, a "Függő projekteknél" nyomonkövetheted beküldött anyagod státuszát.
 
A közösségi oldalról
Kereshetsz a tagok között, bejelentkezés után felveheted bárkivel a kapcsolatot, levelezhettek, felvehetitek egymást ismerősnek. Az általad érdekesnek tartott szerzőket követheted úgy, hogy bejelölöd őket.
 
A fórum használatáról
A fórum használatához először be kell regisztrálnod itt, a főoldalon.
Bejelentkezés után tudsz hozzászólni, és új témákat is nyithatsz.

Reméljük, hasznosnak találod szolgáltatásainkat, és gyakori látogatónk leszel!
JournaliTeam

 

néhány példa amiről eddig írhattatok nekünk...