Journality Projektek

Szereted a kihívásokat? Szeretsz veszélyesen élni? Jelentkezz tesztelőnek az ExitPoint Games játékába Lejárt.

2013. 07. 26. - 2013. 08. 11.
Szereted a kihívásokat? Szeretsz veszélyesen élni? Jelentkezz tesztelőnek az ExitPoint Games játékába

Nincs más dolgod, mint jelentkezni és vállalni, hogy 3 barátoddal együtt részt veszel a játékon, majd beszámolót írsz az élményedről, jelentkezz! Határidő: 2013.08.11

Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz!

Jelentkezés  lépései:
1. Regisztráció
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés

Néhány információ a játékról:

 • Az internetről jól ismert, úgynevezett "room escape" játék, valóságba átültetett változata, ahol 60 percnyi játékidő áll rendelkezésre, hogy egy helyiségből logikai és ügyességi feladatokat megoldva szabaduljon ki a csapat.
 • A játékban 2-3-4 fős csoportok vehetnek részt. Négynél több embert egy csoportban nem tudunk fogadni, mind a helyszínek kialakítása és mérete, mind a feladványok mennyisége miatt.
 • A választható szobák neve és témája : Madness - pszichiátria, Rabbit hole - "varázs garázs" és Mirrors - ódon hangulatú lakás. Próbára tehetik magukat, hogy kijussanak 3 látványosan berendezett, tematikus helyiségből kreativitás, megfigyelőképesség, logika és némi kézügyesség segítségével. Ha ez mégis kevésnek bizonyulna, még mindig élhetnek a segítségkérés lehetőségével. Ellenfél csak az idő.

  Kérünk benneteket, hogy a játék kezdeti időpontja előtt minimun 10 perccel jelenjetek meg. A következő játékot veszélyeztető mértékű késés esetén (15 perc) fenntartjuk a jogot a játék megtagadására.
  A játékban való részvétel feltétele a betöltött 14. életév, ennek hiányában a szülői kiséret.
  A játékban minimális angol nyelvtudás szükségeltetik egyes feladatok megoldásához.
  Viselet: csak azért mert hozzánk jössz, nem kell tréning felszerelés. Csinosban és hétköznapiban is megfelelsz, nem kell kúszni-mászni a feladatok megoldásához. Télen fűtés és ruhatár fokozza a komfort érzést.

Honlap: exitpointgames.hu/

Mik azok a Journality Projektek?
Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz. Jelentkezz most! Jelentkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.
 

 

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz játéktesztelőnek a Pániq-Szobába!Jelentkezz játéktesztelőnek a Pániq-Szobába!
Nincs más dolgod, mint jelentkezni és vállalni, hogy 3 barátoddal együtt részt veszel a játékon, majd beszámolót írsz az ...
Jelentkezz Fesztivál-Tudósítónak! VI. Ördögkatlan FesztiválJelentkezz Fesztivál-Tudósítónak! VI. Ördögkatlan
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a Fesztiválról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz és tied lehet a két bérlet! ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: