Zenei pályázatok

Talentometer 3. zenei tehetségkutató verseny Lejárt.

2013. 03. 28. - 2013. 04. 11.

A Szerencsejáték Zrt. és sz A38 az évben is elindítja a két éve sikeres zenei tehetségkutatóját, ahová szólóénekesek és együttesek egyaránt nevezhetnek.

Jelentkezési határidő: 2013 április 10.
A nevezés regisztrációhoz kötött.
Nevezési díj: nincs
A döntőbe jutottakra értékes szakmai díjak és nyeremények, tévéfelvétel, klipforgatás, stúdióidő, koncertturné és egyéb lehetőségek várnak.
Bővebben (pályázati kiírás és nevezés): http://www.talentometer.hu/

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Pályázat térítésmentes stúdióidő elnyerésére népzenei
A Hagyományok Háza pályázatot ír ki hivatásos és műkedvelő népzenei együttesek, hangszeres és énekes szólisták, illetve ...
Zeneszerzői pályázat a Gárdonyi Emlékév alkalmából
A Gárdonyi Emlékbizottság és az MTVA zeneszerzői pályázatot ír ki abból az alkalomból, hogy 2013-ban ünnepeljük Gárdonyi ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: