Technika/Életmód

Tapi-nyuszit életveszély fenyegeti: én! Állítsatok meg!

2013. 07. 16. • Szerző: Nagyfügedi Gergely
Tapi-nyuszit életveszély fenyegeti: én! Állítsatok meg!

Nagyon szeretek húst enni és ez a szenvedélyem egyre jobban elharapódzni látszik. Sajnos a kis nyuszink: Tapi is borzasztóan ennivaló. Vegává kellene válnom, de az csak a segítségetekkel megy!

Kedves embertársaim!
 
Eddig nem gondoltam volna, hogy bármiféle lelki nehézséget jelentene a hús fogyasztása. De Tapi-nyuszi teljesen megzavarta a lelki világom. Nagyon megkedveltem a kis tapsifülest, de ízlelőbimbóimnak nem igen tudok megálljt parancsolni. Gondolhatjátok mennyire ellentmondásos jobb kézzel ezt a kedves nyuszit simogatni, közben ballal meg a receptkönyvet lapozgatni. Tragikus csapdába estem. Érzem magamon, hogy a húsevő ösztöneim felül fognak kerekedni rajtam és az úgy szeretlek, majd megeszlek szimptóma győzedelmeskedni fog…. Ne haragudjatok… az érzelmek rám törtek… most nem tudok írni. Mindjárt folytatom, addig nézzetek meg pár fényképet Tapi-nyusziról:
 
Na! Itt vagyok. Kicsit összeszedtem magam. Mert tudjátok nem könnyű. Látnotok kellene, ahogy együtt bújócskázunk. Ő mindig ugyanazt csinálja: elrejtőzik az óriási fülei mögé, én meg előadom, hogy nem veszem észre. Vagy amikor trójásat játszunk, az is óriási. Bekenem magam barnító krémmel és kezembe veszek egy kenőkést. Így kezdem ostromolni ketrecét, fejhangon üvöltve, hogy „Hektor gyere elő!” stb. Ilyenkor Tapi-nyuszi már rég valahol a nappaliban bujkál (persze a fülei mögé), előugrik és mitológiailag korrekt módon achilles ínen harap (azaz picit nekinyomja a bokámnak a nedves, kis orrát.) Én „élettelenül” a földre zuhanok, ő pedig aggódva nyalogatja a fülemet, hogy tényleg megsérültem e. Jaj, az én pici Tapi-nyuszim! De hát akkor is ízletesnek találom! Túlságosan is. Ha nem kapok segítséget, ha nem lesz elég pénzem rá, hogy új, vega-receptkönyveket vegyek meg new-age krumplipároló edényeket, akkor… Attól félek, hogy nem fogok tudni tovább ellenállni és meg fogom enni Tapi-t.
 
De számítok a világ segítségére! Igen! Az Indigogo-n már el is indítottam a kampányomat abban a reményben, hogy ahogyan nekem is, úgy másoknak is megesik a szíve Tapi-nyuszin. Biztos lesz, aki támogatna engem a vegává válásban. Ha nem is a kedvemért, hanem azért, hogy szegény, immár elég pufók, vágásra érett, zsíros tappancsú nyuszimuszit megmentse. A kampány nem csak arra hívja az embereket, hogy támogassanak a nagy életvitelváltásban. Kedves, kis, Tapi-nyuszis képek tömkelege várja az érdeklődőket, illetve pár nyuszikás-recept… Sőt, mindenki, aki segít, jogot formálhat bizonyos jogcímekre. 10-20 dolcsiért csak online nyuszi-puszi jár az embernek, de pár száz zöld hasú átutalása esetén megilleti az adakozót NuszIsten megnevezés. A portálon egyébként a vértanúhalálra is lehetőség van. 10 000 Dollár felajánlása szimbolizálja, hogy az adott Tapi-nyuszi rajongó képes lenne saját zsíros testét feltálalni, csak, hogy megmentse ezt a kis ugribugrit! Az igen!
 
Komoly leszek! Az emberiségnek 60 napja van rá, hogy összekaparja azt a teljesen objektív módon megállapított 43 650 USD keretet, mely ahhoz szükséges, hogy végleg vegetáriánussá váljak. Ha nem sikerül… az keserű, igen keserű vég lenne Tapi-nyuszi számára, de nekem is. Nem is keserű, inkább pikáns, vagy majonézes, de ebbe ne menjünk bele. Elhihetitek, hogy csak sírva tudnám lenyelni Tapi-nyuszi ínycsiklandozó hússzeletkéit. De ebben az esetben se keseredjetek majd el, hiszen az Indigogo-n majd szavazást indítok, hogy milyen körettel tálaljam Tapi-nyuszit.
De álljunk pozitívan a dologhoz! Hinni kell, hogy sikerrel jár a kampány! Bízni kell.
Csak nézzetek Tapi-nyuszi szemébe, ugye, hogy ennivaló?!
 
Klikk ide:


Szerző:
Nagyfügedi Gergely
Budapest
Férfi
1983
Követem
Feketén Aztán Fehéren
Mentsük meg a süniket!
Momentán Társulat – Ketten
Momentán Társulat – Felnőtt mini. Ilyet még nem láttunk
Emlékszel a kaland, játék, kockázat könyvecskékre? Itt a vérben tocsogó, felnőtt verzió!
Tapi-nyuszit életveszély fenyegeti: én! Állítsatok meg!
Mystery Gang koncert az Orfeumban
Tűz Északról
Lánybúcsú (filmajánló) - Korlátolt és közepesen közönséges
Blackbird (Szkéné Színház) – Pedofil vagy áldozat?
Nyílt levél az örményeknek
Államérdekből - Hány politikus megy moziba, ha a korrupció a téma?
Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás
A Magyar Pankráció forradalma – itt igazi vér folyt
Kullancs eltávolítása - Veszélyes hazugság terjed a neten!
Senki sem tökéletes, avagy nincs, aki hűvösen szereti
Vállapos sportolók – Egy film az élsportoló katonáinkról
Új Robin Hood a színpadon. Még a gázárakat is simán lenyomja!
Rémisztetették már halálra? És tízszer egymás után? Horrorszínház Budapest
Versenyben a magyar artisták – Jön a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál
Új, titkos taktika a neten! Akár havi 10 000 eurót is kereshetünk?
Miért nem ufó-kutatókat rabolnak a földönkívüliek?
„Felháborító! Felfértem a buszra, sőt le is tudtam ülni.” – A BKV válaszolt.
Tegnap még állt
Nem válogattál be? – Nyílt levél Brad Pittnek
Fenmo – Többezer éves tradíció a Nagycirkuszban
Falatka - cápatámadás áldozat
Reklamációm akkora baromság volt, hogy azt már jutalmazták!
Panaszlevél a hotelnek

« Előző cikk
Következő cikk »
3D-s vibrációs tréning a Bio Fitt Well Alakformáló Stúdióban3D-s vibrációs tréning a Bio Fitt Well Alakformáló
Ez az új edzésmódszer forradalom a fitneszben, ami a jövőben megváltoztathatja jelenlegi módszereinket, edzésről alkotott ...
Életvezetési zsákutcákÉletvezetési zsákutcák
Kellenek-e, és főleg vannak-e göröngyös ösvények, amelyek végén mindig ott a tisztás a mese szerint? Mi lesz, ha az út mégsem ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: