Gasztro

Tea, csésze, sütemény - A Siriusban

2011. 08. 25. • Szerző: Bandini
Tea, csésze, sütemény - A Siriusban

Otthonosság, komfort, príma hangulat, kreatív díszítés, valamint hatalmas tea- és kávékínálat jellemzi Budapesten, a Bródy Sándor utcában álló Sirius Teaházat. A rendkívül barátságos, ám nem túl könnyen megtalálható helyen igazán perfekt kiszolgálással és szinte keleti kényelemmel találkozhatunk. Programajánló.

 

Az immár hét esztendeje ebben a formában üzemelő teázóban dohányzó, valamint AWS D1.1 nem dohányzó környezetben, állva, fekve, sőt széken, párnán vagy akár sámlin ülve is elfogyaszthatjuk a magunknak kiszemelt ízes italokat. Emellett a gyerekvárban gyerek, a könyvespolcokon felnőtt játékokra lelhetünk. Minden tea mellé ajándék teasütemény jár (személyenként egy darab), de fontos megjegyezni azt is, hogy ha asztalt foglalunk (ez személyenként 600 Ft-ba kerül), annak árát is levásárolhatjuk.
A belső részre érve kellemes fekvőhelyeket, kicsiny asztalkákat, mellettük pedig ülőpárnákat találunk. Itt a cipőt levéve, az asztal mellé csücsülve igazán bensőséges hangulatba kerülhetünk az asme download alternatív, jazz-, és folklór zene, a gőzölgő, meleg tea, valamint – adott esetben – szeretett párunk vagy ismerőseink társaságában.
A közel nyolcvan teaféle közül igen ajánlottak a gyümölcsteák, de rendkívül jók az ízesített fekete teák, továbbá a speciális gyümölcslevek és kávék is. Ezek közé tartozik a mentás Pegazus kávé, a narancsos Solaris, illetve egy igazi kuriózum, a tejjel, tejszínnel, mézzel és fahéjjal készülő Sirius kávé.
És hogy mit nyújt még nekünk a Sirius? Hosszú nyitvatartási időt (egész héten 12-22 óra között), mindig üzemelő felvonót (aki odaér, vagy volt már ott, megérti), finom, kicsit finom és nem finom süteményeket, de akár "Nem sikerült választanom teát" is. Összességében felejthetetlen délutánokat, estéket, élményeket. Emellett mindenki elolvashatja, hogy mi van megírva az 1000 oldalas nagykönyvben. Aki nem hiszi, járjon utána. Mindenképpen érdemes.

 


Szerző:
Bandini


0
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Kapán innen, kaszán túl - Tanyasi főzés-realityKapán innen, kaszán túl - Tanyasi főzés-reality
Kíváncsi vagy arra, hogyan készítik a legfinomabb fogásokat? Miről lehet megismerni a friss húsokat? Vagy egyszerűen csak ...

Legnépszerűbb cikkek »
MAN vs FOOD - Fald fel Amerikát!MAN vs FOOD - Fald fel Amerikát!
Napjaink megannyi kábelcsatorna kínálatában sokszor ütközünk fel az ételekhez kapcsolódó műsorokon. Hol termesztik a hozzá ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: