Programajánló

TOTAL 90 SUMMER PARTY - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 06. 27.
TOTAL 90 SUMMER PARTY - Jegyrendelés

Június 29. Izzik a levegő a Happy Gang és a Total 90 résztvevői körül!
A meteorológiai előrejelzések alapján nem csak a rendezvény nevében hordozza a nyarat, hanem a hőmérő higanyszála is 100%-on fog izzani június 29-én a Budapest Parkban. De nemcsak a nap fűt be nekünk aznap este. A 90- évek nagyágyúi is felpezsdítik a hangulatot, mert a háromórás show-ban felcsendülő dalok sláger cunamiként fognak a hangfalakból felénk áradni.
 
Ezen a bulin nem lesz túlzás kijelenteni, hogy a felcsendülő dalok mindegyike sláger! Minden zenekar kisebb-nagyobb meglepetésekkel készül. Dobrády Ákos mediterrán érzésekkel átitatva, egyenesen Rómából fogja hozni slágereit, a Kozmix vadonatúj dallal fog érkezni és ismét szétveri a házat. Kefír mindig atom biztosan ringat szerelmes hangulatba, hogy utána, senki ne menjen egyedül haza. Csordás Tibi a latin ritmusokkal csak rátesz egy lapáttal, a Splash üzenete pedig ismét lényegre törő lesz: "Tedd fel a kezed"!
 
A húszéves Happy Gang pedig fantasztikus show-val lepi meg rajongóit, melyet Tőlük még nem láthatott a nagyérdemű. A srácok a napokban helyszínbejárást tartottak életük legfontosabb koncertjének helyszínén a Budapest Parkban. Természetes az izgatottság, hiszen egy húszéves pályafutást egy showban bemutatni nem kis feladat, de soha nem látott elszántsággal készülnek a bulira. A napokban elkezdődtek a zenekari próbák, ahol a régi dalok is különleges hangszerelésben, de slágerességüket megtartva fognak megszólalni.
 
Szívből ajánljuk a rendezvényt azoknak, akik szeretnék újra átélni a Total Dance FEsztiválok fergeteges hangulatát és mindazoknak, akik ezen a zenéken, zenekarokon nőttek fel és egy jót szeretnének bulizni. Az est műsorvezetője és warm dj-e Perjés Zoltán, avagy Feaky D.

Jegyrendelés a TOTAL 90 SUMMER PARTY rendezvényre a Budapest Parkba itt.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
NAGYON BALATON - STRAND - JegyrendelésNAGYON BALATON - STRAND - Jegyrendelés
Augusztus 18-20. A helyszín sokak számára ismerős lehet. A Balaton Sound után egy hónappal újra színpadok épülnek a zamárdi ...
Sziget Mínusz 1. Nap ... Őrizz engem ezen a világon!Sziget Mínusz 1. Nap Őrizz engem ezen a világon!
A Sziget mínusz egyedik napján az idei évben is magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: