Fotó pályázat

Travel2Wild - Élmények Európa vadonjában - fotópályázat Lejárt.

2013. 07. 02. - 2013. 09. 01.
Travel2Wild - Élmények Európa vadonjában - fotópályázat

Szereted a természetet? Az utazást? A kalandokat? Mutasd meg nekünk a legjobb pillanataidat Európa vadonjában és nyerd meg a pályázatunk.

 

A feladat, hogy megnyerd a 350 € értékű kupont
Utazz Európa vadonjába (akár a travel2wild.com-al), élj át feledhetetlen élményeket, örökítsd meg őket és oszd meg velünk az alábbi linken: http://woobox.com/faq6sm. Feltölthetsz bármit aminek köze van az európai természethez: sportot, vadállatokat, tájképet, barátaid. Tölts fel annyi képet amennyit szeretnél, és növeld esélyeid.
 
A nyeremény
1.      hely: 350 € értékű Travel2Wild ajándékkupon.
2.      hely: 200 € értékű Travel2Wild ajándékkupon.
3.      hely: 100 € értékű Travel2Wild ajándékkupon.

Nevezés és szavazás

Nevezés: Ingyenes. Júlus 1-től, augusztus 30-ig tart.
Szavazás: 1 ember/1nap/1kép a facebook oldalunkon. Júlus 1-től, augusztus 30-ig tart.
Győztes: A kép, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik. Augusztus 31-én.
 
 
A Travel2Wild-ról
Egy startup utazási iroda, melynek a célja népszerüsíteni a természet alapú utazásokat. Kifejezetten a legjobb minőségű utakat, felejthetetlen programokkal és akár speciális étkezéssel (gluténmentes, vegetáriánus stb) gyűjti össze. Egy pillanat alatt foglalhatsz, elutazol, képeket csinálsz és megosztod másokkal a közösségi oldalunkon, hogy ők is láthassák Európa elrejtett szépségeit.

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Az év építészeti fotója 2013Az év építészeti fotója 2013
A MÉSZ 2013-ban másodszor is meghirdeti Az év építészeti fotója pályázatot, amely mindenki számára nyitott, amennyiben beküldött ...
Csak természetesen! fotópályázat
Csak természetesen! címmel a Szigetmonostori Kertbarát Kör és Szigetmonostor Faluház fotópályázatot hirdet, a Szentendrei-sziget ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: