Technika/Életmód

Trenon, három energia egyben - avagy a lehetetlen lehetséges

2013. 04. 03. • Szerző: Molnár Fruzsi
Trenon, három energia egyben - avagy a lehetetlen lehetséges

A rohanó hétköznapokban ahogyan elhanyagoljuk a testünket, úgy a lelkünket is. Szorongunk a tömegben és hagyjuk, hogy eluralkodjon életünkön a stressz. Fel sem merül bennünk, hogy élhetnénk boldogabban és könnyedén. Létezik egy kezelés, amely a test, lélek, szellem és elme szintjén hat. Ez a Kahi Healing.

 

Egy szerencsés véletlen folytán ismertem meg a Kahi Healing kezelést. A könnyen megközelíthető helyen található, feng shui alapján berendezett „rendelőben” folyik a kezelés. Fónyi Mariann vezetett be a Trenon rejtelmeibe. Mariann kezdetben az egészségügyben dolgozott, majd részt vett a tradicionális keralai ayurvéda tanai és masszázstechnika képzésben. Később a modern tudománynak köszönhető, energiák kezelésén alapuló, Kahi Healing Practitioner minősítést tudhatta magáénak.
Kezdetben idegenkedtem felmenni egy lakótömbben található ismeretlen lakásra. Viszont az első benyomás máris megtette kellő hatását. Teás-barátságos fogadtatásban részesültem, ami máris egyfajta bizalmat előlegezett meg részemről. Mintha csak egy régi ismerőssel beszélgettem volna. Már a beszélgetés során hasznos információkkal lettem gazdagabb. Megtudtam, hogy ez a négydimenziós kezelés a diszharmonikus energiamezőt kapcsolja össze a tudatalattival, így lehetőséget teremt a megbomlott harmónia helyreállítására, azáltal hogy a minket körülölelő információs mezőben dolgozik a terapeuta. Ötvözi a kínai orvoslást az indiai csakratudomány és a mátrix gyógyítás egyedi kombinációival, továbbá beépítette a legmodernebb orosz gyógykezelések módszereit is. Összegezve a kezelés aktiválja az ember öngyógyító energiát. 
Személy szerint egy általános kezelésen vehettem részt. Álló helyzetben (az energia ebben a pozitúrában áramlik a legintenzívebben), csukott szemmel álltam és kíváncsian vártam a kezelés kimenetelét. A kezelés közben érdekes érzések kerítettek hatalmukba. Pozitív energiát éreztem magam körül és közben megnyugtató képek jelentek meg lelki szemeim előtt. Éreztem amint valami lefelé húz, majd oldalra. Később bizseregni kezdtek a térdeim, ahogy a végén kiderült az ízületeimmel vannak gondok. Maga az eljárás 60 percet vett igénybe. A „terápia” után Mariann szembesített mint a lelki, mint a fizikai problémáimmal, amit a testemet körülvevő energiákból tudott meg. A kezelés óta sokkal jobb a közérzetem.
Bár orvosi leletekkel is megtámogatott módszerről van szó, a nyitott hozzáállás alapfeltétel egy ilyen kezelés elkezdéséhez. Párkapcsolati problémákkal küszködsz? Gerincbántalmaid vannak? Az önbizalomhiány felőröli hétköznapjaidat? Ne hezitálj. Küzd le előítéleteidet és keresd fel Fónyi Mariannt. Ez AZ a döntés, amit nem fogsz megbánni!
Bővebb info és bejelentkezés:
http://www.trenon.hu/fooldal/

 


Szerző:
Molnár Fruzsi


0
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
A betegség mögött a lélek üzeneteA betegség mögött a lélek üzenete
Amint megismerjük és értelmezzük a tüneteket illetve azok lelki hátterét, elindulhatunk az úton, hogy tudatunk segítségével ...
Ken Block az AMTS-en! Autó Motor Tuning Show beszámolóKen Block az AMTS-en! Autó Motor Tuning Show beszámoló
Idén is hatalmas meglepetések közepette került megrendezésre az idei Autó Motor Tuning Show. A rendezők ismét kitettek magukért, ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: