Gasztro

Túl a csúcson

2014. 08. 24. • Szerző: szepferi
Túl a csúcson

Felháborodott hangú nyilatkozatot adott ki a Magyar Gasztronómiai Egyesület, amelyhez neves éttermek, köztük Michelin csillagos éttermek tulajdonosai szakácsai és cukrászok is csatlakoztak. A felháborodást az váltotta ki, hogy 2015-től olyan étterem köthet tanuló szerződést, amely mesterlevélel rendelkező szakácsot, pincért, cukrászt alkalmaz. Ez azonban a csúcsgasztronómiában dolgozók nézete szerint elavult nézet, miközben a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet az ágazat 300 ezer munkavállalója nevében megdöbbenéssel fogadja a ..../2014 (...) NGM rendelettervezetet, amely többek között a turisztikai és vendéglátó képesítési előírások hatályon kívül helyezéséről szól.

Replicas omega

Replicas de relojes


Szerző:
szepferi



Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Tavaszi vitaminbomba

Tavaszi vitaminbomba
Itt a tavasz, hát legyen a poharunkban is tavasz! ...
Mentsük meg a süniket!Mentsük meg a süniket!
Igen örömteli dolog, hogy egyre több süni él hazánkban. Mi sem bájosabb, mint amikor egy békés, picit esetlen mozgású süni ...

Legnépszerűbb cikkek »
MAN vs FOOD - Fald fel Amerikát!MAN vs FOOD - Fald fel Amerikát!
Napjaink megannyi kábelcsatorna kínálatában sokszor ütközünk fel az ételekhez kapcsolódó műsorokon. Hol termesztik a hozzá ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: