Fotó pályázat

VADULJ – fotó- és képregénypályázat Lejárt.

2013. 09. 19. - 2013. 12. 01.

Szívesen eltöltenél három napot Bulgáriában egy profi fotós társaságában az ország lélelgzetelállítóan csodás természeti örökségeinél? Ha igen, küldd be kreatív képregényed vagy lenyűgöző fotóid a Wild Click & Wild Line fotó- és képregényversenyre, és sok más nyeremény mellett az utazást is megnyerheted!

 

A CEEweb Egyesület és a Bulgarian Biodiversity Foundation ismét meghirdeti kreatív pályázatát, a VADULJ fotó- és képregényversenyt, az európai természetvédelmi hálózat, a Natura2000 népszerűsítésére. Európában a Natura 2000 hivatott védelmezni az öreg kontinens természeti örökségeit és sokszínű élővilágát.
Fotókkal az alábbi kategóriákban lehet pályázni:
  • Vad tájak - Örökítsd meg Európa legszebb, a Natura 2000 hálózat által védett természeti értékeit. Fotózz le egy természetes élőhelyet, például hegyeket, homokdűnéket, buja réteket vagy vizes élőhelyeket.
  • A Vadon fajai - Fotózz le egy vadon élő európai állat- vagy növényfajt a természetes élőhelyén.
Ha képregénnyel pályázol:
·         Mutasd meg, milyen előnyöket kapunk a természettől és azt, hogy ezeket miként őrizhetjük meg utódaink számára is. Mutasd meg, ahogy az anyatermészet megkínál bennünket egy pohár tiszta ivóvízzel, étellel, és hagyja, hogy az ölében fekve megpihenjünk. Vagy
·         Mutasd meg, milyen katasztrofális következményei lehetnek az emberek és a társadalom számára annak, ha a természeti kincseinket végleg elveszítjük.
Határidő (mindkét versenyre): 2013. november 30.
A hivatalos felhívás a következő címen érhető el: www.ceeweb.org/hu/contests

További információért keressétek kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: Vilimaite Kristina (kvilimaite@ceeweb.org).

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!

A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Kaposvár Most fotópályázat
A Most Médiacsoport és a Compur Fotóklub Kaposvár Most címmel fotópályázatot hirdet kaposvári és a városban megforduló, ...
Nézőpontváltás, Fotópályázat 2013
Szürkének, és egyhangúnak bélyegzett napok, hetek és évek rohannak el. Te megálltál akár egyetlen pillanatra is, hogy megcsodáld, ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: