Zene

Vár a Sound!

2012. 06. 19. • Szerző: pintergy
Vár a Sound!

Idén is, mint minden évben, megrendezésre kerül a Heineken Balaton Sound. A rendezvénynek ismételten Zamárdi partja ad helyet. Az elmúlt évek tapasztalataiból tanulva, idén is hatalmas tömegre kell számítani a négy napos rendezvényen.

 

A tavalyi év egy fergeteges évnek volt mondható a Sound történetében. Hiszen a világ legnagyobb dj-i jöttek el, hogy szórakoztassák a több ezer szórakozni vágyó, elsősorban fiatalt. De a húszon éves korosztályon kívül sok középkorú ember is kíváncsi volt a sztárokkal megtűzdelt rendezvénysorozatra. Az elmúlt évben meghívást kapott David Guetta, Tiesto, Armin van Buuran, Fedde Le Grand egy nagyon jó mezőnynek bizonyult. De a rendezők idén sem múlták alá magukat. Az idei repertoáron helyet kapott Aviccii, Calvin Harris, Carl Fox, a német sztár dj Paul Kalkbrenner, a De La Soul, Tinie Timpah, és Sasha is. Valószínűleg, az előző évekhez hasonlóan David Guetta is tiszteletét teszi. Szóval a hangulat adott. Az előrejelzések szerint a jó idő is. Ez már egy biztos alap, egy fergeteges négy napos partyhoz. A buli minden nap hajnalban ér véget, és kora délután már ismét a tetőfokán van. Az unalom nem ismert szó a négy nap alatt. Az alvás már annál inkább, hiszen minden átaludt óra pazarlásnak számít ezt a felhozatalt látva.
A tavalyi évben már bemutatott Fesztiválkártya, idén is használatba kerül. Ez a kártya a Sound hivatalos fizető eszköze. Ez egy biztonságosabb, és kényelmesebb lehetőség is a pénzünk tárolására. Valamint a büfék, és egyéb fizető helyek kézpénzt el sem fogadnak.
Aki azonban most dönt úgy, hogy részt venne a rendezvényen, az csipkedje magát. Ugyanis a szállások nagy része már lefoglalt. Zamárdiban már ágyat sem lehet találni, és a környező településeken sem sokkal jobb a helyzet. A Balaton Sound kempinget biztosít az oda látogatóknak, aminek egy minimális bérleti költsége van. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is hatalmas bevételre számítanak a rendezők.
Szóval 2012 július 12- 15 Balaton Sound. A jegyek még június 30-ig kedvezményesen válthatók. Garantál élményért a világszerte ismert fellépők, a Balaton vize, és a fesztivál hangulata a felelős. Aki teheti, látogasson el erre a felejthetetlen hosszúhétvégére.  

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a jobbnál jobb programokról, legyen szó buliról, kulturális vagy sporteseményről,
lájkold Facebook oldalunkat:

Szerző:
pintergy
Budapest
Férfi
1994
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Borsodi Hegyalja Fesztivál 2012 – 4 napos buli a Tisza partjánBorsodi Hegyalja Fesztivál 2012 – 4 napos buli
Július 18-án immár 13. alkalommal telik meg basszussal és riffekkel a Tisza kemping. ...
Pazar látványelemek, bámulatos előadások – Ilyen volt idén a CometPazar látványelemek, bámulatos előadások – Ilyen
Csütörtökön a Papp László Sportaréna ismét megnyitotta kapuit, hogy otthont adjon a 12. Viva Comet, könnyűzenei díjátadónak. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Öt hangon - PentatonixÖt hangon - Pentatonix
A videó megosztó oldalak hatalmas előnye, hogy a média ipar minden érintő ágának innovációját hozza. Ennek hatásait ma még ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: