Film pályázat

Videó pályázatot hirdetünk HéVÍZIÓ címmel Lejárt.

2013. 07. 08. - 2013. 09. 21.

Lássuk, hogy Te hogy látod! Videó pályázatot hirdetünk HéVÍZIÓ címmel. Készíts egy Hévízhez kapcsolódó alkotást saját nézőpontodból, egyedi stílusodban, és küldd el DVD-n a Hévízi Televízió címére 2013. augusztus 25-ig.

A beérkezett pályaművekre 2013. augusztus 30 - szeptember 20. között
a YouTube videómegosztón lehet majd szavazni.

2013. szeptember 21-én, szombaton nyilvános Filmünnepet tartunk, melyre meghívást kapnak az alkotók,
lejátszásra kerülnek a beküldött pályaművek
és ünnepélyes keretek között szakmai és közönségdíjat adunk át, összesen 180.000 Ft értékben.

A szakmai zsűri elnöke: Kandász Andrea műsorvezető, az Utazás Nagykövete.

További információk és nevezési lap letölthető
a www.heviz.hu/hevizio oldalon és a Hévízi Tourinform Irodában.

A felhasznált technikai eszközök tetszés szerint választhatóak, de javasolt a könnyen elérhető technológiákkal, akár kézi kamerával, mobiltelefonnal készült, számítógépen megszerkesztett inkább kreatív, semmint költséges megoldások alkalmazása. A videóknak  alkalmasnak kell lenniük a www.youtube.com honlapra való feltöltésre. Ez vonatkozik az elkészült videófájl méretére és formátumára, a tartalom etikusságára és az esetlegesen felhasznált zeneszámok és filmrészletek jogvédettségére. A videókat a videó megosztó által kezelhető formátumban, DVD lemezen kell benyújtani.  
A videók hossza maximum 3 perc lehet, és egy alkotó vagy alkotócsoport maximum 2 filmmel pályázhat.
A szakmai díj odaítélésére szakmai zsűrit kérünk fel, melynek elnöke Kandász Andrea műsorvezető lesz.
A zsűri által legjobbnak tartott pályázat alkotóját 100.000 Ft pénzösszegű szakmai díjjal jutalmazzák, valamint az elektronikus szavazatok eredménye alapján egy közönségdíj kerül kiosztásra 80.000 Ft pénzdíjjal együtt.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beküldött pályaművet kizárja  a pályázatból, amennyiben annak hang- vagy képanyaga alapvető emberi jogokat vagy jó ízlést sértő, etikátlan tartalmat közvetít. A rendező szervek fenntartják a jogot a díjak összevonására vagy visszavonására, amennyiben nem születnek értékelhető pályaművek. A pályázaton a Hévíz TDM Egyesület alkalmazottai, döntéshozói, valamint közvetlen hozzátartozói nem indulhatnak. A pályázaton való részvétel ingyenes.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!
 


« Előző cikk
Következő cikk »
myMangoo - film-, és műsorkészítési pályázat
A verseny, amin mindenki nyer! – myMangoo film-, és műsorkészítő pályázat ...
Pályázat forgatókönyvírásra és/vagy filmelőkészítésre
A FILMJUS Alapítvány pályázatot hirdet műfaji megkötöttség nélkül forgatókönyvírásra vagy fejlesztésre, filmelőkészítésre. ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: