Film pályázat

WSSZ - NYME SEK: videóklip pályázat egyetemi hallgatóknak és középiskolai tanulóknak Lejárt.

2013. 03. 19. - 2013. 05. 04.

A Weöres Sándor Színház a NymE Savaria Egyetemi Központ BTK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszékkel együttműködésben videóklip pályázatot hirdet egyetemi hallgatók és középiskolai tanulók számára.

A pályázat célja:
Tematika: a diákság és a színház viszonyának bemutatása egy, a Weöres Sándor Színház művészeiről készült színészportrén keresztül. Az együttműködő művészeket a színház ajánlása alapján az alkotók választhatják ki, a színészekkel történő találkozás időpontja a művészeti titkárságon egyeztethető: Németh Károly, marketing@wssz.hu, 94/319-289.
Műfaji besorolás: portréfilm. Animációs és egyéb filmes technikák használata a témának megfelelően megengedett.
Pályázni egyénileg vagy alkotógárdaként egyaránt lehet. Egy pályázó legfeljebb egy alkotással pályázhat.
A pályaművek technikai paraméterei:
hossz: max. 5 perc
formátum: 16:9 képarány, tömörítés AVI
A pályaművek benyújtása:
A pályaműveket digitális adathordozón a NymE SEK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék irodájába kell eljuttatni (Szombathely, Berzsenyi tér 2. IV. emelet), egy példányban, zárt borítékban az alkotó megnevezésének és a film címének megjelölésével.
Leadási határidő: 2013. május 3. (péntek), nyitva tartási időben
A pályaműveket 2013. május 22-én a Weöres Sándor Színházban megrendezendő FESZTivál (Film Egyetem Színház Találkozás) keretében mutatjuk be. A független szakmai zsűri értékelését követően a legjobb tíz pályamű alkotója díjazásban részesül, alkotásaikat a színház weboldalán is közzétesszük.

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Ki vagyok én? fotó- és videopályázat
A Művészetek Palotája fotó- és videopályázatot hirdet az ország valamennyi egyetemi, főiskolai hallgatója számára ;Ki vagyok ...
Jezsuita hivatás ma? filmpályázat
A magyar jezsuiták hivatásgondozó csoportja filmpályázatot hirdet ;Jezsuita hivatás ma?; címmel. Olyan rövidfilmeket várunk, ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: