Újságíró pályázat

WifiNévadó Lejárt.

2013. 01. 21. - 2013. 03. 01.

Érdekes wifinevekkel vidámabb hely lesz a világ! A T-Home pályázatot ír ki az összes wifiző szomszéd felrázására össznépileg!

Nevezd át otthoni wifihálózatod, és küldd el új, felvidámított nevedet! A legtöbb szavazatot elérő név kiötlője egy ajándék wifi routerrel villoghat. Azzal a névvel pedig, ami Hajdu Steve-nek is bejön, a 89.5 Music FM Rádióban is szerepelhetsz, sőt, az általa kiválasztott legjobb elnevezésért egy Samsung Galaxy Tab2 7.0 Wifi tabletet ad örökbe!

 Bővebb info és jelentkezés: https://www.facebook.com/thomehungary/app_228581990610144

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Kortárs női hangok irodalmi pályázat
A Magyar Nők Szövetsége Kortárs női hangok címmel irodalmi pályázatot hirdet. ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: