Technika/Életmód

World Series by Renault - élménybeszámoló

2014. 10. 08. • Szerző: Anikó987346
World Series by Renault - élménybeszámoló

Magyarországon 8-dik alkalommal rendezték meg a WSR-t, azaz a World Series By Renault-t. Melynek jelszava: „Fast, Free, Fun”, gyors, ingyenes és vicces. Ezek a címszavak jól jellemzik a mi hétvégénket is.

Szombat reggel elindultunk a kis családommal Mogyoródra, hogy részt vegyünk a két napos rendezvényen.
A barátnőimmel a főkapunál találkoztunk, ahol belebujtunk a Red Bullos szerelésünkbe, és indultunk is.
 A jegyek ellenőrzése után rohantunk is a Paddock-ba, ahol sok versenyzővel találkoztunk. Hatalmas élményt jelentett számunkra, hogy ilyen kiváló pilóták sétáltak el mellettünk. Egész nap a Paddock-ba voltunk.
Szerencsére sok versenyzőtől szereztünk autogramot és elég sok pilótával csinálhattunk képet. A versenyzők nagyon kedvesek és aranyosak voltak.
Mivel volt Red Bull-os bemutató, így a Red Bull Racing felállított egy „garázs” féleséget a Paddock-ba. A hétvége 60%-át ott töltöttük. Szerettünk volna az egyik szerelőtől autogramot kérni, de ő erre bevitt a kocsihoz minket oda, ahova csak a szerelők mehettek be. Csinálhattunk képet a kocsival, és kaptunk ajándékba egy-egy limitált kiadású Red Bullt is. Egy felejthetetlen élményt kaptunk tőlük. Onnan kijövet találkoztunk Bobák Robival az MTVA kommentátorával, akivel beszélgettünk néhány mondatot. Elmondta, hogy milyenek az F1-es pilóták, és mi is elmondtunk, hogy kinek szurkolunk.
Ezek után rohantunk is megnézni néhány versenyt. Az időmérők és a futamok nagyon izgalmasak voltak. Jó volt újra hallani a motorok gyönyörű hangját. Ilyen csodálatos szombat után még jobban vártuk a vasárnapot.
 
Vasárnap ismét koránreggel mentünk a pályára. A barátnőim ismét ott vártak, és utána célba is vettük a Paddock területét.
Felfoghatatlan élmény volt számunkra, hogy ott mellettünk futottak el a versenyzők, edzettek a szemünk előtt.
A boxutca látogatást az első sorból vártuk. Elsőként rohantunk be a boxutcába, ahol a versenyzők vártak minket. Minden pilótától sikerült autogramot kérnünk, még a kommentátoroktól is.
A nap fénypontja még csak most következett, a Red Bull „boxnál” az egyik szerelő ismét bevitt minket a kocsihoz, pedig csak egy „selfie-t” szerettünk volna készíteni vele. Miután MEGINT sikerült bejutnunk csináltunk egy képet a szerelőkkel és persze a szépséges autóval is. A Red Bullos szerelők nagyon kedvesek voltak, és még képet is csináltak rólunk a kamionnál állva.
 
Mindenkinek csak ajánlani tudom a WSR-t. Aki teheti jövőre mindenképp látogasson el!


Szerző:
Anikó987346
Anikó987346
Gyula

1998
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Legyél Te a Deichman Trendbloggere!Legyél Te a Deichman Trendbloggere!
Szeretsz írni? Szereted a cipőket, követed a divatot és a különböző trendeket? Most minden 18. életévét betöltött blogger ...

Ritka majom kölyök született BudapestenRitka majom kölyök született Budapesten
Jávai langur született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A ritka délkelet-ázsiai majomfaj csak nagyon kevés állatkertben ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: