Sport

Áttörés - Pankráció Gála Budapesten

2013. 01. 12. • Szerző: aztecgold
Áttörés - Pankráció Gála Budapesten

2013. Január 19. - Ki ne ismerné az oly megosztó véleménnyel bíró pankrációt? Vannak, akik negatív és vannak, akik meglehetősen pozitív véleménnyel vannak a modern kor egyik legfurcsább ám mégis legérdekesebb szórakoztatási módjáról. Bármelyikbe is tartozol, ezt az eseményt bűn lenne kihagyni.

 

Manapság egyre nagyobb hírnévnek örvend Magyarországon is a pro-wrestling, azaz a profi birkózás, ismertebb nevén a pankráció. Ugyan a legtöbben még csak interneten és a televízióban követik nyomon az amerikai WWE nevű szervezetet, a Hungarian Championship Wrestling, azaz a Magyar Pankráció kezd felemelkedni az ismeretlenségből és megmutatni egy más értelmezését a műfajnak.
 
 Sokan, ha meghallják azt a szót, hogy pankráció, rögvest egy 130 kg-os hústoronyra gondolnak, kierezett homlokkal és vérben forgó szemekkel, aki összeráncolt szemöldökkel tekint végig a rettegő tömegen, keresve legújabb áldozatát, akit elevenen felfalhat. Valójában erről szó sincs. A Hungarian Chamiponship Wrestling, azaz a HCW 2010. óta működik, azóta szerveznek különböző eseményeket, amin bemutatják tudásukat, alkalmanként külföldi birkózók elleni küzdelemben és 2013-ban, az év 19. napján, azaz Január 19-én először, a korábbi évekhez hasonlóan felejthetetlen, szórakoztató, esetenként megdöbbentő pillanatokkal kíván szolgálni az érdeklődőknek, rajongóknak.
 Az Áttörés mindig különleges esemény mind a HCW-nek, mind pedig a nézőknek. Mint ahogyan a neve is mutatja egy áttörésről, tehát egy új és minden eddiginél izgalmasabb gáláról van szó. Ilyenkor nem csak a nézők kapnak valami eddig ismeretlen, új élményt, hanem maguk a szervezet tagjai is. Ugyanis az Áttöréshez híven, - ami idén már a 3. születésnapját ünnepli- több külföldi vendégbirkózó is érkezik a szervezet szorítójába. Többek közt az ICWA-NWA Tag Team bajnok csapat, a Sumerian Death Squad, Tommy End és Michael Dante személyében, akik már a fél világot bejárva pusztítottak, ahol csak megjelentek és most Magyarországot tűzték ki célul, pontosabban két pankrátort. Vajon a Hardcore bajnok, a kegyetlen kínzó gép, Dover és örök ellenfele a HCW extrém mítosza, Icarus félre tudják rakni több éves háborújukat a HCW érdekében?
 A tag team bajnokok mellett képviseltetik még magukat franciák, oroszok, skótok, hollandok és lengyelek, akik közül Valerie az orosz birkózónő a Véres November 3 után újra megküzd a szépséges, ám mérhetetlenül kegyetlen Audrey Bride-al, aki nemrégiben a hét szépe lett a Journality.hu oldalon.
 Az esemény egyik legérdekesebb és legizgalmasabban hangzó mérkőzésének mégis a Bajnok vs. Bajnok meccs ígérkezik. Ezen a meccsen a HCW jelenlegi bajnoka PG Hooker és a skót SWE bajnok Bravehart fog megküzdeni egymás ellen. Mindkettőjüknek a talán legféltettebb kincsük, a bajnoki címük lesz a tét. A dolog egyszerű: Aki győz, megkaparintja mindkét övet, tehát HCW és SWE bajnok is lesz, aki pedig alul marad, az tényleg mindent elveszít. Egyelőre mindkét pankrátor magabiztosnak tűnik. Január 19-én kiderül, hogy kinek hoz szerencsét az újév.
 
 Tehát ne feledd: Ha igazi, felejthetetlen, magával ragadó ám mégis kegyetlen módon szeretnél szórakozni, Január 19-én este 17:00-tól a Barba Negrában biztosan nem fogsz unatkozni. A gála után közönségtalálkozón is részt vehetnek az érdeklődők, ahol a külföldi és magyar pankrátorokkal egyaránt beszélgethetnek, és készíthetnek közös fotókat.
 
Jegyek a helyszínen kaphatók 1800Ft-os, illetve 12 év alatt 1400 Ft-os áron.
 

 


Szerző:
aztecgold
Budapest, XI.

1994
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Gazdasági fair play a futballbanGazdasági fair play a futballban
Az utóbbi években hatalmas összegeket költöttek a futball klubok anélkül, hogy a több száz millió euróra felhalmozódó adósságokat ...
Magyar Pankrátorok: MurlockMagyar Pankrátorok: Murlock
Legújabb rovatunkban a hazánkban egyre népszerűbb pankrátorokat faggatjuk múltjukról, jelenükről, és jövőbeli terveikről. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Adrenalin Extrém Hétvége, KunmadárAdrenalin Extrém Hétvége, Kunmadár
Augusztus 16-18 között került megrendezésre a Kunmadarasi Extrém Hétvége, ami ezúttal is tartogatott meglepetéseket. ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: