Keresés: Étterem

Túl a csúcson
Felháborodott hangú nyilatkozatot adott ki a Magyar Gasztronómiai Egyesület, amelyhez neves éttermek, köztük Michelin csillagos éttermek tulajdonosai szakácsai és cukrászok is csatlakoztak. A felháborodást az váltotta ki, hogy 2015-től olyan étterem köthet tanuló szerződést, amely mesterlevélel rendelkező szakácsot, pincért, cukrászt alkalmaz. Ez azonban a csúcsgasztronómiában dolgozók nézete szerint elavult nézet, miközben a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet az ágazat 300 ezer munkavállalója nevében megdöbbenéssel fogadja a ..../2014 (...) NGM rendelettervezetet, amely többek között a turisztikai és vendéglátó képesítési előírások hatályon kívül helyezéséről szól.


Fergeteges Farsangi bál a szigetmonostori Bacchus Vendéglőben!
2014 február 15 - én Szombaton este 19 órától, éjjel 1-ig


Rivalda Étterem Budapest
A világörökség részét képező Várnegyed szívében fekvő Rivalda étterem 2000. májusában történt megnyitása óta kifinomultan elegáns, mégis otthonos légkörének, valamint a 18. századi karmelita udvarban kialakított hangulatos kerthelyiségének köszönhetően Budapest egyik legkedveltebb vacsorázó helyévé vált, ahova mindenképpen érdemes ellátogatni.


Bacchus étterem – Szökjetek meg a belvárosból egy estére!
Hogy mit vártam a szombat estétől? Egy kis romantikát, meghittséget, mégis valami izgalmat, valami újat és egy csipet varázslatot. Mindezt meg is kaptam.


Jelentkezz étteremtesztelőnek! Bacchus Étterem, Szigetmonostor
Ha vállalod, hogy másodmagaddal ellátogatsz az étterembe, ahol vendégeink vagytok egy vacsorára és welcome drinkre április 13.-án, amikor Gerendás Péter zenél; és cserébe beszámolót/kritikát írsz a helyről és az estédről, Jelentkezz!


Latin Duó a szigetmonostori Bacchus vendéglőben
Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor produkciója egy kellemes vacsora kíséretében.


Ha az afrikai vadállatok is gyorsétteremben kajálnának...
Zseniális vírusvideó, bemutatja hogyan élnének az állatok a vadonban, ha ők is nap mint nap gyorséttermi menüktől híztak volna hatalmasra....


Étteremteszt - Sunny Diner amerikai étterem
Egy naposságban jócskán szűkölködő téli kora estébe sikerült vidám és ízekben gazdag élményt csalnia a Sunny Diner-nek.


Étteremtesztelőt keresünk - Sunny Diner Amerikai Étterem (Budapest)
Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.02.01 - Lezárva -


Sponge Bobble!
A jól ismert gyorsétterem reklámja - hát persze hogy Japánból