Keresés: BKV

Vizuális hangjegyek Chopin tollából - a Nemzeti Táncszínházban
A gazdasági válságban az ember jól be szeretné osztani a kultúrára félretett pénzét, már ha egyáltalán van neki ilyen, és pont ezért, nagyon fontos, hogy fejbevágó és egyedi élményt kapjon. Sajnos, ez nem ennyire automatikus. Legutoljára a bicska a zsebemben a Vukán-Chopin: Vizuális hangjegyek előadás után nyílt ki. Mindjárt felvázolom miért.


Az vagy, akinek látszol?
Büszkén jelenthetem ki nem mindennapi családból származom. Nálunk ugyanis elég magas az egy négyzetméterre eső hírességek száma. Persze most mindenki azt gondolja: na és! Láttunk már ilyet. Egymást érik a híres családok, nincs ebben semmi különleges. Az én családom talán mégis más.


„Felháborító! Felfértem a buszra, sőt le is tudtam ülni.” – A BKV válaszolt.
A BKV-nak minden bizonnyal rengeteg felháborodott levél érkezik. Arra voltam kíváncsi milyen választ kapok, ha egy teljesen hétköznapi jelenetet, egy kimondottan kellemes buszozást panaszlevelekben megszokott stílusban írok le. Mit reagálnak, ha nincs panasz? Ha felháborodottan megírom, hogy kényelmesen le tudtam ülni, valamint fel –és leszállni?


Berki Beáta interjúja Dr. Stőhr Lóránttal
Kávészünetben leültünk beszélgetni a filmről. Dr. Stőhr Lóránt a Zsigmond Király Főiskola Filmtanszékének docense matematika tanári diplomája megszerzése közben egyre nagyobb érdeklődéssel fordult a film iránt ezért párhuzamosan végezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet mozgókép tudományi szakon.


Pick-pack pont
v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions