Keresés: E book

Hay Fesztivál Budapest - Programajánló
Május 17–21. között a magyar közönség kortárs írókkal, költökkel, építészekkel, matematikusokkal, újságírókkal és muzsikusokkal ismerkedhet meg. A fesztiválnak a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Közép-Európai Egyetem (CEU) ad majd otthont, míg az esti zenei eseményekre a budapesti Akvárium Klubban kerül sor.


Korda Zoltán filmrendezőre emlékezve
Magyarország már rengeteg kiemelkedő személyiséget adott a nagyvilágnak, kikre büszkék lehetünk. Egyike ezeknek az ötven éve, 1961. október 13-án elhunyt Korda Zoltán filmrendező és producer. Fivérével együtt nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem a tengerentúlon is nagy hírnevet szereztek maguknak abban a korban, mikor a némafilm uralma már hanyatlóban volt, s helyét a hangosfilm vette át.


E-könyv olvasó – a könyvek gyilkosa?
Magyarországon ugyan még gyerekcipőben jár, az Egyesült Államokban viszont nagy népszerűségnek örvend az e-book reader, magyarul az e-könyv olvasó.


A világ irodalma a zsebedben: E-Books
Több minden szól mellette, mint ellene. Elképzelhető hogy idővel teljesen ki fogja szorítani nyomtatott társát. Ám mindig is lesznek olyanok, akiknek szükségük lesz a papír tapintására. Ismerjük meg jobban az e-bookokat!