Keresés: Fitness

Új Fitnesz és Testépítő magazin indul
Magyarországra (ismét) elérkezett az egyik legrégebbi, és legnagyobb neveket felvonultató fitnesz és testépítő szaklap, a Muscle and Fitness!


MVM Siker-nap 2015.02.22.
Korábban már felvezettük az Arnold Schwarzeneggerrel fémjelzett Siker-napot, most pedig részletes beszámolónkat olvashatjátok a 2015. február 22-i Siker-napról!


Fitbalance 2014 őszi beszámoló
A Fitbalance különlegessége, hogy a szakmai programokon túl arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat is tudjon kínálni a látogatóknak, amik szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz. Így valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.


WBPF Magyar Testépítő Bajnokság 2014
Nemzetközi open testépítő verseny zajlott Szegeden, melyen Body building, Athletic Physique, Fitness Physique, Model Physique és Sport Physique kategóriákban mérettettek meg a résztvevők, és a legjobb versenyzők, testépítők pénznyereményben is részesültek.


Simon Tamás - A testépítés a konyhában kezdődik
Tanácsok kezdő testépítőknek, vagy izmosodni vágyóknak, hiszen az első lépés a helyes táplálkozás


Testépítés - teremnyitás - Nutrend
A Nutrend is képviseltette magát az SXL Fitness hivatalos megnyitóján, ahol a Nutrend Team tagjai, Lantos Johnny és Simon Tamás kóstoltatta a nagy számú vendégsereget.


3D-s vibrációs tréning a Bio Fitt Well Alakformáló Stúdióban
Ez az új edzésmódszer forradalom a fitneszben, ami a jövőben megváltoztathatja jelenlegi módszereinket, edzésről alkotott elképzeléseinket is. A vibrációs gépeket először az orosz űrprogramokban alkalmazták, hogy az űrhajósok csontsűrűségét és izomerejét szinten tartsák a hosszú űrutazások során.


Jelentkezz tesztelőnek! 3D vibrációs tréning a Bio Fitt Well – Alakformáló stúdióban
Ha vállalod, hogy részt veszel egy 3 alkalmas 3D vibrációs tréningen (3x15 perc), személyi edzővel és utána beszámolót írsz a szolgáltatásról, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.05.19


A hét HCW szépe: Valerie
Második Dívánk Oroszországból érkezett hozzánk, ahol bajnok és két szervezet igazgatója is volt, és már gőzerővel készül legközelebbi fellépésére, a hétvégi Dicsőség napja gálára. Köszönet a Jade Models-nek a képekért!


A hét szépe: Ács Hajnalka Beatrix
A Journality hét szépe ezúttal Bea, aki hiába tűnik első ránézésre Miss Barbie-nak, rácáfol erre... Várja szerető társát, biztosak vagyunk benne hogy megtalálja :)


Pazar látványelemek, bámulatos előadások – Ilyen volt idén a Comet
Csütörtökön a Papp László Sportaréna ismét megnyitotta kapuit, hogy otthont adjon a 12. Viva Comet, könnyűzenei díjátadónak. Mely idén még látványosabb volt, mint valaha.


Idén is vár a Comet!
Június 14.én, csütörtökön immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre a Viva Comet zenei díjátadó. A nagyszabású rendezvénynek a Papp László Sportaréna ad majd otthont.


Partnereink
Videókészítés, reklám készítés, banner orologi replica italia Google Seo Free Directory