Keresés: Foci

Hölgyeim és Uraim! Gyerekek és Felnőttek! Bogarak, Madarak és Négylábúak! És mindenféle egyéb Lények!
Augusztus 17-től lesz látható cheap nike air max 90 a magyar mozikban az Egy kupac kufli című animációs film. A film főszereplői a kuflik... Hogy micsoda? Van, aki nem tudja, hogy mi az a kufli?! A főcímdalból minden fontos kiderül róluk: „Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli, ezt mondogasd! Pattognak, mint egy cheap air max labda, ugrálnak, mint egy bolha. Színesek és csíkosak, mint egy szivárványos nyalóka! Van köztük nagy, kicsi, vékony, dagi és olyan, aki néha csuklik, heten laknak egy kupacban. Ők a kuflik!"


Élményprogramokkal erősít az EFOTT
Hét fesztiválozó lesz alkalmas repülésirányításra


Sound, a legjobb vízparti buli
Világsztárok sokaságával, megújult külcsínnel, extra látványosságokkal, bővült vízparti party- és chill helyszínekkel indul az idei Sound július 8-tól, s tart 5 napon át. A jegyek június 23-ig még olcsóbbak, érdemes sietni!


SZIN 2013 – a legszínesebb fesztivál
Idén a nyári fesztiválszezont a Szegedi Ifjúsági Napok zárta, augusztus második felében. A sok évvel ezelőtt még csupán városi szinten ismert fesztivál nélkül nem múlhat el nyár, és népszerűsége az évek alatt nem csorbult: ezt bizonyítja az a tény is, hogy idén több mint 83.000 ezer látogató fordult meg a színhelyéül szolgáló Újszegedi Partfürdőn.


Sellőlány és a Prémium Családi Fesztivál harmadik napja
Tekintettel az elmúlt két napra, visszafogott fesztivál igényekkel tértem vissza vasárnap az Aquaworld-be. Jelzi naivitásomat, azt gondoltam, ha 10 óra körül érkezem az élménymedencék és csúszdák nyitási idejekor, biztos találok egy üres napozóágyat. Tévedtem. Valószínűleg a rutinos családok már reggel 6 után megszállják a helyszínt hűtőtáskáikkal egyetemben. Vagy én voltam elképesztően lusta, hogy csak hétkor keltem. Szerencsére pokróc is volt nálam, hátrasétáltam az úszómedencéhez és az egyik napernyő árnyékában kerestem menedéket a füvön.


Mérkőzést vezetett Gesztesi Károly
A hétvégén az újpesti vízibirodalomban együtt focizott Müller Attila, Dombi Rudi, Erdei Zsolt, Major Beni, Dopeman és az öccse, Peti. Mindannyian rendszeresen járnak a fürdőbe, azonban most a II.Sunshine Családi Fesztivál alkalmából megrendezett mérkőzés csapattagjaiként mutatkoztak be.


Jelentkezz tudósítónak! Sunshine Családi Fesztivál az Aquaworld Élményfürdőben!
Nincs más dolgod, mint jelentkezni és vállalni, hogy részt veszel a vízi fesztiválon, majd beszámolót írsz az élményedről, jelentkezz! Határidő: 2013.08.08


Űrkiképző bázis épül a Sziget Fesztiválköztársaságban
Egy nemzetközi űrprogram, az Axe Apollo Space Academy (AASA) keretében a Sziget Fesztiválköztársaság területén épül fel az a közép-európai űrkiképző központ, ahol hat ország 51 AXEtronauta-jelöltje közül – a Sziget végére – választanak ki országonként egy-egy aspiránst. A legrátermettebbek részt vesznek majd a Axe Apollo globális űrtáborában, ami az USA-beli Orlandóban (Florida) kerül megrendezésre. Az ott kiképzett űrhajós-aspiránsok közül 23-an egy-egy űrutazást nyernek, hogy Hősként térhessenek vissza.


Boldog 100. szülinapot Tour de France videópályázat
Az Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége videó pályázatot hirdet a 100. születésnapját ünneplő francia kerékpáros körverseny kapcsán. Keressük Magyarország legnagyobb Tour de France rajongó települését vagy közösségét és szurkolóját!


Nyugtalanító kétség
A nemrégiben Debrecenben lezajlott FTC meccs ismét nem a futball, vagy épp az egészséges versengés jegyében telt. A mérkőzést követő események kapcsán nem egy kérdés vetődik fel bennem a példamutató viselkedés kapcsán.


EFOTT 2013 - Jegyrendelés
2013. június 25-30. - Az EFOTT 2013-ban a BALATON partjára érkezik!


7 percre volt a Milan a Bajnokok Ligája-indulást érő hely elvesztésétől
Miután szokatlanul gyengén kezdte a Milanói gárda az olasz bajnokságot, mindössze 30 pontot gyűjtvén a téli szünetig, egészen remek 2013-as esztendőt tudhatnak magukénak Allegri fiai.


Zsákutca
Az út szélén ébredt fel aznap reggel a háborgó ég alatt. Dörgött és villámlott, de a jeges fuvallat, a heves eső elmaradt. Talán csak álmodik. Talán még mindig az ágyában fekszik otthon. Nemsokára megszólal az ébresztőórája, ő pedig, mint minden reggel, elindul a munkába.


Gazdasági fair play a futballban
Az utóbbi években hatalmas összegeket költöttek a futball klubok anélkül, hogy a több száz millió euróra felhalmozódó adósságokat valami képen megtérítsék vagy visszafizessék. Ezáltal tovább nőtt a különbség a sztárcsapatok és a kis csapatok között.


Az általános újságírás alapjai dióhéjban


Pályázat cigányzenészeknek
Cigány mesékből készül animációs filmsorozat Kecskeméten, a Magyar népmesék műhelyében. A filmsorozat 20 másodperces főcímzenéjére hirdetünk pályázatot, amely lehet megzenésített vers, vagy csak zene.


A hét szépe: Pintér Evelin
"Az egész életem egy őrültség" - Beszélgetés Pintér Evelin modellel


A Kopaszi gát, mint a nyugalom szigete
A Kopaszi gát kicsit eldugva, mégis számos ember számára nyugalmat nyújtó búvóhely lehet a város zajában. Sokan nem is tudnak erről a kis oázisról a nagyváros forgatagában. Budapesten a 11. kerületben 10 hektáros terület várja a látogatókat a Kopaszi gát és a Lágymányosi öblöt ölelő részen.


A hét szépe: Maksai Júlia
Új rovatot indítunk, melyben szebbnél szebb lányoknak adunk bemutatkozási lehetőséget, mindenki legnagyobb örömére. Ha te is bombacsajnak érzed magad, esetleg van ismerősöd/barátnőd akiről ezt gondolnád, ne habozzatok, küldjetek nekünk bemutatkozó anyagot. A journality.hu első szépéről nem is gondolnánk, hogy ennyire édesszájú lenne, de az is kiderül mit néz meg először egy férfin. Enjoy!


Terror az iskolában
A tinédzserkornak megvannak a maga gondjai-bajai, amelyeken túl kell esniük a fiataloknak ahhoz, hogy felnőtté váljanak. A pattanás, és az első szerelem utáni csalódás azonban piskóta az iskolai bántalmazáshoz képest.


Mi lesz veled Serie A?
Újabb bundabotrány van kialakulóban, a stadionok bomladoznak, a sztárok sorra hagyják el Itáliát. Felemelkedésnek nyoma sincs, az olasz foci rajongói így joggal teszik fel a kérdést: mi lesz veled Serie A?


Spanyolasz Eb-döntő
Tegnap este véget ért a Lengyel-Ukrán közös rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság a spanyol-olasz válogatott döntőjével, amelynek eredménye 4-0, de több sporttörténeti rekordot könyvelhettünk el ebben a 90 percben.


Goal Celebrations
Gólöröm egy kicsit másképp....


Csoportbontás a foci EB-n
Lezajlottak a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó EB csoportmérkőzései. Többé-kevésbé érvényesült a papírforma, a legnagyobb meglepetés a 2010-ben VB döntőt játszó Hollandia kiesése volt.


Wesley Sneijder így melegít
Hihetetlen gólt lőtt az edzésen a holland klasszis... Szombaton a dánok ellen bizonyíthat


Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás
A hétvégén ismét örülhettek a magyar pankráció rajongói. A HCW azaz a Hungarian Championship Wrestling szervezésében megrendezésre került a Megszállás. Holland kihívók érkeztek ugyanis hazánkba, hogy megleckéztessék magyar pankrátorainkat.


Szakmai tapasztalat Mózesei
Jöjj, légy önkéntes munkatársunk! Ezzel a kedves hívással köszönt mindegyik munkahelyportálon hírdető cég. Mindegyik megszólítja a munkára kész személyeket. Ígérik, hogy a tapasztalatlanság Egyiptomából kivezetnek. Abból az Egyiptomból, ahol a munkahelyek fáraói az frissdiplomások megölését parancsolják. Viszont tovább szaporodnak az egyetemisták, minden nyáron újabb tapasztalattól mentes munkanélküli kerül a munkanélküliség és az álláskeresés rabságába.


Torrente ismét lecsap
Mindenki kedvenc részeges, szexista, antiszociális zsaruja visszatér és újra lecsap a mozivásznon.


Világsiker magyar popzenészként
Fokhagymás nápolyi, kandírozott tepertő, hóesés kánikulában, és sorolhatnánk tovább az olyan dolgokat, amik lehetetlenül hangzanak, de egy magasságos nagyobb dicsőségére sokáig azok is maradnak. Hasonló evidencia érvényes a magyar könnyűzenének a világkultúrában elfoglalt helyére is, amiről nemcsak a különleges magyar nyelv mindenki másnak idegenül csengése tehet, hanem a globális zeneipar munkapolitikája is. A kis pénzzel kéz a kézben jár a kis foci, ugyebár, és ez a viszony tökéletesen igaz a magyar zeneiparra is. Kis ország, kis gazdaság, kis világhatás. A mottó: „Ha a Beatles magyar lett volna, sosem jut világhírnévhez”. Az okok megértésére íródott ez a kis értekezlet.


A sportnyelv
Néhány kifejezés manapság teljesen magától értetődőnek tűnik, ám nem volt ez mindig így. Nézzük, hogyan születtek meg olyan kifejezések mint a szöglet és a passz…


Cikk
Részei: 1. Rovatcím 2. Felcím 3. Főcím 4. Alcím 5. Lead 6. Szövegközi alcím 7. Oldalidézet 8. Szöveg 9. Aláírás


Főcím
A jó címválasztás az egyik legnehezebb lépés. Olyan címet kell keresni, ami megindítja az olvasó fantáziáját, mégis hűen tükrözi írásod tartalmát. Érdemes már az írás megkezdése előtt egy munkacímet megadni, több okból is: ha több cikken dolgozol könnyebb beazonosítani írásodat, és lélektani jelentősége is van. Szempontjai: Tárgyszerűség, szemléletesség, idézhetőség valamint összetettség. A szójátékokkal bánj óvatosan, könnyen túl lehet lőni a célon.