Keresés: Gospel

Ez az a nap! 2014 - Jegyrendelés
Nemzetközi gospel kiválóságok ismét az Ez az a nap! rendezvényen, 2014. május 24-én!


Michael Jackson King of Pop emlékkoncert - Jegyrendelés
November 9. Ha őszintén magunkba nézünk, mi, hétköznapi emberek is rengeteg élményt kaptunk, és kapunk még ma is tőle, amikor valamelyik lemezét hallgatjuk.


Újpesti Városnapok Oláh Gergő koncert élménybeszámoló
Idén 21. alkalommal rendezték meg az Újpesti Városnapokat. Augusztus 30-án a program első fellépője nem volt más, mint az X-faktor tavalyi nyertese Oláh Gergő.


Különleges alkalom
Nemrégiben töltötte hatvannegyedik életévét Philip Michael Thomas. A színész 1949. május 26-án született Ohio-ban. Korát meghazudtolóan fiatalos, remek formában van, és ahogy azt karizmatikus kisugárzása is egyértelműen bizonyítja, ez nem a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak köszönhető.


A Hang az Orfeumban - Whitney Houston Tribute
My love is your love – ez állt a meghívóban, gálakoncert Whitney Houston legnagyobb slágereivel. Nem hagyhattam ki ezt a lehetőséget, mert mint zenész, számomra is sokat jelent Whitney Houston könnyűzenei munkássága, énekesként igazi kihívásként éltem meg, ha énekelhettem bármelyik dalát.


Aba Taano – „Afrika öröme és színei” tradicionális afrikai zene, gospel és rap egyveleg
„Az lenne jóó, ha… mindenki tudná, hogy a zene segít, és mindenki tudná, hogy mindenkin segít.” Az Aba Taano tudja.


Ez az a nap! 2013 a Budapest Sportarénában - Jegyrendelés
2013. június 1. Ismét megrendezésre kerül az Ez az nap! a Papp László Budapest Sportarénában! A több mint egy évtizedes múltú rendezvénysorozat, mindig tömegeket mozgatott meg, és világszínvonalú hazai és nemzetközi gospel zenekarokat állított színpadra.


Jelentkezz a jegyért, és írd meg beszámolód! „Afrika öröme és színei” - Aba Taano Or The Joy of Africa koncert
Ha vállalod, hogy részt veszel a koncerten, utána pedig beszámolót írsz róla, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.04.15


Ó, testvér, merre visz az utad?
Szeretem a filmeket, különösen a road movie-kat. Szeretem a country, folk, gospel és blues dalokat. Szeretem a görög mitológiát. De soha eszembe se jutott volna, hogy ezek bármilyen formában együtt tudnának állni.