Keresés: Hotel

Sound, a legjobb vízparti buli
Világsztárok sokaságával, megújult külcsínnel, extra látványosságokkal, bővült vízparti party- és chill helyszínekkel indul az idei Sound július 8-tól, s tart 5 napon át. A jegyek június 23-ig még olcsóbbak, érdemes sietni!


87. Oscar-gála 2015
Idén február 22-én (magyar idő szerint inkább 23-án hajnalban) kerülnek kiosztásra a híres aranyszobrocskák, azaz a legjobb filmalkotásoknak, illetőleg színészeknek és színésznőknek járó Oscar-díjak.


MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál
2015. február 22-én, Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény fővédnökségét Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja.


Valentin nap Hooligans módra
A 2014-es koncertturné első állomásaként február 15-én a Barba Negrába érkezett a Hooligans egy nagy Valentin partit adni. Talán Attila volt a meglepetés vendég, de az After Party-n Móritcz Norbit is felfedeztük.


Kaposvár Most fotópályázat
A Most Médiacsoport és a Compur Fotóklub Kaposvár Most címmel fotópályázatot hirdet kaposvári és a városban megforduló, minden fotózást kedvelő állampolgár számára. Olyan fotókat várunk, amelyek szorosan kötődnek a somogyi megyeszékhelyhez és 2012-2013-ban készültek.


Emlékszel a kaland, játék, kockázat könyvecskékre? Itt a vérben tocsogó, felnőtt verzió!
Fiatalon mind találkoztunk azokkal a könyvekkel, ahol mi dönthettük el, hogy merre menjen a főszereplő, kivel álljon szóba és kivel vívjon meg. Ismét íródott egy ilyen könyv. Felnőtteknek!


Moto Gp - Csehország 2013
Marc Marquez zsinórban negyedszerre tudott győzni a motoros világbajnokság királykategóriájának számító Moto Gp Brnoban megrendezett hétvégi futamán. A 20 éves tehetség sorra dönti meg a rekordokat, Valentino Rosssi szerint a jövő nagy reménysége a fiatal spanyol.


Emberközeli élmény, nyugodt környezetben- Pihenés a Hotel Ametystben
Matyóföld szívében, Mezőkövesden, a Zsóry gyógyfürdő közvetlen tőszomszédságában elhelyezkedő három csillagos Hotel Ametyst az a hely, amely kiváló kiindulópontként szolgálhat egy igazán tartalmas, emberközeli kikapcsolódáshoz.


Jelentkezz tesztelőnek! Hotel Ametyst, Mezőkövesd
Ha szeretnél másodmagaddal két éjszakát eltölteni félpanziós ellátással a mezőkövesdi Hotel Ametyst-ben, hogy utána beszámolót írj a szolgáltatásról, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.07.05


Indul a 20. VOLT Fesztivál!
A szokásosnál egy nappal korábban, június 26-án nyitja meg kapuit a 20. VOLT Fesztivál. A ma esti WE LOVE VOLT gálát a Petőfi Rádió is közvetíti. Amíg 1993- ban öt zenekar és 800 résztvevő mellett zajlott az első VOLT, addig idén százezres nézőszámot., 200-nál is több produkciót és több tucat világsztárt várnak a Hűség Városába, Magyarország legnagyobb vidéki kulturális eseményére, amelynek a múlt hét óta egy kedves kismadár, a csilpcsalpfüzike lett a szimbóluma.


A Hang az Orfeumban - Whitney Houston Tribute
My love is your love – ez állt a meghívóban, gálakoncert Whitney Houston legnagyobb slágereivel. Nem hagyhattam ki ezt a lehetőséget, mert mint zenész, számomra is sokat jelent Whitney Houston könnyűzenei munkássága, énekesként igazi kihívásként éltem meg, ha énekelhettem bármelyik dalát.


Szegeden borfesztiválon jártunk
Ez év májusában, barátommal elhatároztuk, hogy útra kelünk, s ellátogatunk hazánk egyik legszebb városába Szegedre, ahol még nem jártunk. A kiválasztott időpont a XIX. Szeged napja ünnepségsorozatra esett.


Pályázat íróknak: Etikus vállalati magatartás a közösségi médiában
A Joint Venture Szövetség, a hazai és külföldi befektetők szövetsége országos pályázattal, az „ETIKUS VÁLLALATI MAGATARTÁS A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN” téma körbejárásával kívánja felmérni a közösségi médiában érvényesíthető üzleti viselkedési magatartást, az etikus működést, illetőleg az ezzel kapcsolatban megfogalmazandó elvárásokat, az etikus magatartást támogató ötleteket, lehetőségeket, valamint az írott és íratlan szabályokat.


A zöld kilences - Vígszínház - Jegyrendelés
Pesti cécó két zenés felvonásban.


Ha elég volt a hidegből – szaunázás magyar módra
A szauna története több ezer éves múltra tekint vissza. A különféle népcsoportoknál különféle fajtái alakultak ki a történelem során. A legismertebb, és nálunk is legelterjedtebb a finn szauna. Ebben a 75-90 fok az ajánlott hőmérséklet, de van, aki a 100 fok körüli hőmérsékletet is bírja.


Az infokommunikáció szerelmesei
15 éves a hazai online reklámpiac! Magyarországon az 5 milliót is meghaladja azoknak a száma, akik különböző eszközök segítségével, napi szinten neteznek, közösségi életet élnek, vagy épp ügyeiket intézik. 13. alkalommal került megrendezésre az Internet Hungary Konferencia, ami Magyarországi viszonylatban meghatározó infokommunikációs szempontból.


A kupon két oldala
Divatba jöttek a kuponok. Naponta bombáznak minket az interneten és e-mailben reklámokkal, a különböző kuponos cégek az ajánlataikkal. Sok esetben akár ötven százalék az árengedmény, de előfordul hatvan, sőt hetven százalék kedvezmény is.


Párizsi sikk; Szórakoztató stíluskalauz a francia divat nagyasszonyától. New York Times bestseller.
Ines de la Fressange és Sophie Gachet a párizsi elegancia és a divat megfoghatatlanságát próbálja kézzel foghatóvá, másolhatóvá, elsajátíthatóvá tenni. Több-kevesebb sikerrel. Ha arra számítasz, Nyájas Olvasó, hogy olyan tanácsokat fogsz találni a könyvben, hogy milyen alkatra milyen öltözék a legelőnyösebb, vagy hogy milyen színek illenek egymáshoz és milyenek nem, akkor nem a megfelelő könyvet emelted le a polcról.


Magyarország egyetlen jégbárjában jártunk
A nyári forróságban sokan hálát rebegünk egy hűsítő fuvallatért, egy árnyékos szobáért és bármi egyéb olyan kellemes dologért, ami elviselhetőbbé teszi a hőséget. Nos, Budapest kedvelt sétálóutcájában egy olyan fantasztikus kis hely várja a látogatókat, amelynek ajtaján belépve mintha a látogató egy téli, fantasztikus, fagyos világba jutna.


Éden Hotel 2 Záró buli
A Viasat 3-on futó valóságshow idén nagy sikernek örvendett Magyarországon. A stáb a rajongókat egy közös tv nézésre csábította, és meghirdette a záró bulit. Akik idejében regisztráltak részt vehettek a május 24-én tartott partin ahol a játékosokkal együtt izgulhatták végig a döntőt.


Panaszlevél a hotelnek
Köszönöm, hogy ellátogathattam Hotelükbe! Élményekkel teli éjszakámért cserébe fogadják szeretettel építő kritikámat: