Keresés: Jégbár

Magyarország egyetlen jégbárjában jártunk
A nyári forróságban sokan hálát rebegünk egy hűsítő fuvallatért, egy árnyékos szobáért és bármi egyéb olyan kellemes dologért, ami elviselhetőbbé teszi a hőséget. Nos, Budapest kedvelt sétálóutcájában egy olyan fantasztikus kis hely várja a látogatókat, amelynek ajtaján belépve mintha a látogató egy téli, fantasztikus, fagyos világba jutna.


Jimi Hendrix és John Lennon jégbe fagyva
Elviselhetetlen a hőség? A megújult és kibővített Váci utcai Jég Bár termeiben folyamatosan mínusz 10 Celsius-fokban hűsölhetnek a hőségtől szenvedők. A Jégbárban koktélozva Jimi Hendrix és John Lennon jeges kiadásával is összefuthatunk – Hendrixnek még a gitárját is jegelték... A hírességek mellett láthatjuk a YETI-t vagy épp a tragikus sorsú TITANIC jégbefagyott mását is.


Jégbe fagyva -Megnyitotta kapuit Magyarország első jégbárja!
Az idei tél még igazából nem mutatta ki foga fehérjét, ezidáig elkerült minket a vastag hótakaró és a tartós fagy. Aki azonban a „valódi télbe vágyik” és nem riad vissza egy kis fagyoskodástól, annak jó hírrel szolgálhatunk: Megnyitotta kapuit Magyarország és Budapest első jégbárja, az Ice Bar!