Keresés: Kezelés

Trenon, három energia egyben - avagy a lehetetlen lehetséges
A rohanó hétköznapokban ahogyan elhanyagoljuk a testünket, úgy a lelkünket is. Szorongunk a tömegben és hagyjuk, hogy eluralkodjon életünkön a stressz. Fel sem merül bennünk, hogy élhetnénk boldogabban és könnyedén. Létezik egy kezelés, amely a test, lélek, szellem és elme szintjén hat. Ez a Kahi Healing.


Jelentkezz és fogyj! Alpha Led Oxy Spa kabinos fogyási lehetőség az Armonia Stúdióban
Ha vállalod, hogy részt veszel egy 3 alkalmas Alpha Led Oxy Spa kabinos kezelésen az Armonia Stúdióban (Budapest, Szépvölgyi út 38. ) utána pedig beszámolót írsz a kezelésről, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.05.01


Jelentkezz tesztelőnek! Walk coaching kezelés az Egyhárom klubtól
Ha szeretnéd kipróbálni a kezelést, és vállalod, hogy beszámolót írsz, melyben megosztod tapasztalataidat, jelentkezz! Határidő: 2013.04.21


Jelentkezz tesztelőnek! - TRENON - HÁROM ENERGIA EGYBEN
Ha szeretnéd kipróbálni a kezelést, és vállalod, hogy beszámolót írsz, melyben megosztod tapasztalataidat, jelentkezz!


Cezanne és a múlt - Hagyomány és alkotóerő
Szenvedély. Határozott vonalvezetés, és elnagyolt ecsetkezelés találkozása. Egy sokoldalú művész, kinek erős kontúrjait az expresszionizmusba hajló, posztimpresszionista festők élénk, ugyanakkor elmosódott, egybeolvadó színei fedik el. Meleg és hideg árnyalatok, fény és árnyék összeolvadása a tájban. A Cezanne-i „vasszigor”, és a fényárban fürdő lágy vonások, zavart összemosódásának lehetünk szemtanúi a Szépművészeti Múzeum rendhagyó, káprázatos Cezanne tárlatán, mely 2012. október 26-án nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.


GIMP for Windows - Képretusáló program
Ingyenes, profi képszerkesztő magyar menüvel! A teljes verziós grafikus program az alap képszerkesztési funkciókon túl, számtalan effektet, filtert és a képszerkesztéshez elengedhetetlen rétegkezelést is támogat.


Robert Capa
Magyar származású világhírű fényképész, haditudósító. Világfi, Ingrid Bergman egykori szeretője. Normandiai partraszálláskor egyedüli fényképészként vett részt, azonban a felvételek hanyag kezelés miatt megsemmisültek.