Keresés: Magyar Pankráció

Magyar Pankráció Élő Showműsor!
Bárdosi Sándor kipróbálja magát a magyar pankrátorok ringjében, méghozzá az egyik legizgalmasabb gálán, ahol 25 pankrátor küzd egyszerre a ringben az első számú kihívói jogért! Eldől a főöv és a csapatövek sorsa is! Éld át Te is Magyarország legkirobbanóbb élő műsorát! A nem minden napi eseményen az Olimp TV stábja is forgatni fog, kövessetek minket! Jegyek már kaphatók.


Ismét Magyar Pankráció Budapesten! Utolsó Emberig 2013!
Augusztus 10-én (Szombat) ismét megtelik a KSI Jégszínház Asztalitenisz nagyterme, ahol 25 pankrátor lép majd a kötelek közé, hogy egymást kihajítva az utolsó talpon maradt birkózó legyen az Első Számú Kihívója a HCW bajnoki övének!


Szegedi Pankráció Szupershow!
Magyarország legkirobbanóbb élő műsora ismét Szegedre látogat! Tavaly több, mint 1300-an tombolták végig a Hungarian Championship Wrestling (HCW), magyar pankráció promóció legnagyobb gálájat, mely lélegzetelállító tűzijátékokkal és látványelemekkel varázsolja hazánkba ezt az akciódús és érdekes világot! Idén is a Műjégpálya lesz a helyszíne a 3 órás műsornak és a közönségtalálkozónak! Légy Te is részese a legintenzívebb összecsapásoknak és kántálj együtt több száz rajongóval!


Jelentkezz tudósítónak! Dicsőség napja - Magyar Pankráció Gála
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a gáláról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz, és ha téged választunk, két jegyet biztosítunk a számodra. Határidő: 03.22!


Magyar pankrátorok: Zafar Ameen
Zafar Ameen nem éppen megosztó személyiség... Mindenki egyformán utálja. Egoista, nőgyűlölő, és senkit sem kímél, sem fizikailag, sem verbálisan...


Magyar pankrátorok: Ozzy Spencer
Ozzy Spencer igazán súlyos egyéniség... Karate múltjának köszönhetően nagy súlya ellenére is kiváló készségekkel rendelkezik és képes fegyverként is használni a hasát. 2012-ben melléállt segítője, Pappa George, és azóta együtt haladnak a csúcs felé...


Magyar pankrátorok: Ted Wellington
Magyar pankrátorokat bemutató sorozatunkban ezúttal a Ring Királyát, Ted Wellington-t mutatjuk be.


HCW Áttörés 2013 összefoglaló – Magyar pankráció gála
A 2013-as év első pankráció gáláját rendezték meg a Barba Negra Clubban, ahol a kilátogató nézők azért is izgulhattak, hogy elveszíti-e a magyar pankráció a legjelentősebb övét.


A ring királynője: Audrey Bride
Magyarországon egyre népszerűbb a pankráció, és a magyar pankráció szervezet, a HCW gáláira is egyre többen kíváncsiak. Ebben külön érdeme van a Díváknak, vagyis azoknak a pankrátor-lányoknak, akik a férfi nézők számára külön vizuális élményt nyújtanak. Első körben bemutatjuk nektek Audrey Bride-ot, már csak miatta is érdemes lesz ellátogatni a következő gálára...


Véres November összefoglaló - Magyar pankráció gála
Hihetetlen gyorsan elrepült az a négy óra azoknak, akik november 17.-én ellátogattak a budapesti Barba Negra Clubba, ahol a HCW Véres November 3 gálája került megrendezésre. Ez az esemény híres és hírhedt a magyar pankráció követői körében, hiszen a szokásosnál is nagyobb fájdalomküszöb szükségeltetik azok számára, akik ringbe lépnek.


HCW A Dicsőség Napja – Az árulás árnyékot vetett a dicsőségre
Egy ideje hatalmi harcoktól volt hangos a magyar pankráció, de A Dicsőség Napján végleg leszámolt egymással a két fél.


Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás
A hétvégén ismét örülhettek a magyar pankráció rajongói. A HCW azaz a Hungarian Championship Wrestling szervezésében megrendezésre került a Megszállás. Holland kihívók érkeztek ugyanis hazánkba, hogy megleckéztessék magyar pankrátorainkat.


A Magyar Pankráció forradalma – itt igazi vér folyt
A Hungarian Championship Wresting, azaz a HCW ismételten bebizonyította, hogy mint az élet oly sok területén, mi magyarok ebben is igen jók vagyunk.