Keresés: Magyar pankrátor

Magyar Pankráció Élő Showműsor!
Bárdosi Sándor kipróbálja magát a magyar pankrátorok ringjében, méghozzá az egyik legizgalmasabb gálán, ahol 25 pankrátor küzd egyszerre a ringben az első számú kihívói jogért! Eldől a főöv és a csapatövek sorsa is! Éld át Te is Magyarország legkirobbanóbb élő műsorát! A nem minden napi eseményen az Olimp TV stábja is forgatni fog, kövessetek minket! Jegyek már kaphatók.


Magyar pankrátorok: Zafar Ameen
Zafar Ameen nem éppen megosztó személyiség... Mindenki egyformán utálja. Egoista, nőgyűlölő, és senkit sem kímél, sem fizikailag, sem verbálisan...


Magyar pankrátorok: Ozzy Spencer
Ozzy Spencer igazán súlyos egyéniség... Karate múltjának köszönhetően nagy súlya ellenére is kiváló készségekkel rendelkezik és képes fegyverként is használni a hasát. 2012-ben melléállt segítője, Pappa George, és azóta együtt haladnak a csúcs felé...


Magyar pankrátorok: Ted Wellington
Magyar pankrátorokat bemutató sorozatunkban ezúttal a Ring Királyát, Ted Wellington-t mutatjuk be.


Nyerj 2 jegyet a HCW (Magyar Pankrátor Szervezet) következő gálájára!
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Gála időpont: Január 19.


Magyar Pankrátorok: Murlock
Legújabb rovatunkban a hazánkban egyre népszerűbb pankrátorokat faggatjuk múltjukról, jelenükről, és jövőbeli terveikről. Mindannyian a HCW (Hungarian Championship Wrestling) tagjai, és már bizonyították, hogy a világ élvonalában is megállnák a helyüket. Első interjúalanyunk Murlock!


Még össze sem forrtak a csontok, máris újra törtek - HCW Megszállás
A hétvégén ismét örülhettek a magyar pankráció rajongói. A HCW azaz a Hungarian Championship Wrestling szervezésében megrendezésre került a Megszállás. Holland kihívók érkeztek ugyanis hazánkba, hogy megleckéztessék magyar pankrátorainkat.