Keresés: Michelisz

Michelisz Norbi ismét dobogón Hungaroringen a WTCC magyar futamán !
Harmadszorra rendezték meg Hungaroringen a túraautó világbajnoki sorozat (WTCC) egy-egy világbajnoki futamát, ahol a nagy hazai kedvenc Michelisz Norbert eredményesen szerepelt a Zengő Motorsport színeiben Honda versenyautójával, valamint rajthoz állt a másik fiatal magyar reménység Kiss Pál Tamás is az Auto GP kategóriában.


Michelisz Norbert harmadikként ért célba a Túraautó VB szlovákiai futamán. Interjú
2013. április 26-tól 29-ig rendezték meg Szlovákiában a WTTC Túraautó Világbajnokság legújabb futamát, ahol Magyarország büszkesége, Michelisz Norbert is versenybe szállt és az előkelő harmadik helyezést érte el. A sikeres magyar autóversenyző ebből az alkalomból adott exclusive interjút a Journality-nek.


Michelisz és Huff a bajnokok – WTCC, Macau
Mindkét kategóriában az utolsó futamokra maradt a döntés a WTCC-ben, a macau-i szűk városi pálya pedig igazán csavaros végkifejletet szolgáltatott.


Vasárnapi gokartozás – WTCC Japán
Eseménytelen és magyar szempontból felejthető két versenyen vagyunk túl a rövid és előzésre teljesen alkalmatlan Suzuka East elnevezésű pályacsökevényen, viszont eldőlt a konstruktőrök bajnoksága, most már matematikailag sem verhető a Chevrolet.


Sivatagi show – WTCC USA
Sok szünet között egy újabb WTCC futam került lebonyolításra, először az Amerikai Egyesült Államok területén, Sonomában, egy különösen poros és csúszós pályán.


Távozik a Chevrolet, de még tarol – WTCC Brazília
Másfél hónap szünet és a sorozatot alapjaiban megváltoztató hírek után mérték újra össze erejüket a WTCC pilótái. A jövő idényre még állást kereső Chevy-menők ettől függetlenül ott folytatták, ahol Portugáliában abbahagyták.


Superstars a Hungaroringen!
Újabb nagyszabású autós esemény színhelye lesz a Hungaroring június 30-án és július 1-jén. Az International Superstars Series pörgős programot kínál a nézőknek, egész hétvégére és az izgalmasnak ígérkező versenyek alatt újra szoríthatunk Michelisz Norbertért.


Mint a képregényben – WTCC Portugália
Utolsó európai helyszínére érkezett a WTCC mezőnye ezen a hétvégén. A széles portugáliai pálya nem hozott szerencsét a magyaroknak, viszont életre keltett egy régen elfeledett hőst.


WTCC Salzburgring 2012
WTCC Salzburgring 2012 A festői fekvésű Salzburgring adott otthont a WTCC 11. és 12. futamának. Az 1. futam pontszerzői: Huff, Muller, Menu, Tarquini, Monteiro, MacDowall, Oriola, Coronel, Michelisz, Nash. A 2. verseny eredménye: D'Aste, Coronel, Huff, Oriola, Michelisz - a 14. helyről rajtolva -, Bennani, Cerqui, Muller, Engstler és Nash. Wéber Gábor a 12. lett, bár az utolsó kör elején még a 10. helyen állt.


Defektes derbi – WTCC Ausztria
A festői fekvésű Salzburgring adott otthont a WTCC 11. és 12. futamának. A gyors pálya tempós kanyarjai meglehetősen nagy terhelést jelentettek a gumik számára.


Narancssárga-feketébe öltözött a Hungaroring – WTCC Magyarország
Merész előzések, horrorisztikus bukások, Ladák és lányok és persze magyar győzelem. Röviden erről szólt a május 4-től 6-ig tartó hétvége a Ringen, melynek minden rajongó részese lehetett, elérhető áron.


Tarquini széttörte a magyar álmokat - WTCC Szlovákia
Közel Magyarországhoz, több ezer magyar szurkoló bíztatása között, kis híján magyar győzelem született az első szlovákiai WTCC futamon.


Hatból hat! – WTCC Marokkó
Marrakechben sem tudták megszorítani versenyen a Chevroleteket a vetélytársak. Városi pályán folytatták győzelmi sorozatukat a kékek.


A Seat hazájában is a Chevrolet az úr – WTCC Valencia
Közel egy hónapos szünet után Valenciában folytatódott a WTCC, azaz a Nemzetközi Túraautó-bajnokság idei sorozata. A pályán nehéz előzni, így a futamok nem hoztak annyi előzést, mint Monzában, de izgalomból így sem volt hiány.