Keresés: Orfeum

Jelentkezz a két jegyért, írd meg beszámolód! 2013.09.06. | Funkra magyar! – Éliás Gyula Jr. koncertje
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az előadásról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz! Két jegyet biztosítunk. Időpont: 2013. 09. 06. - Orfeum


A Hang az Orfeumban - Whitney Houston Tribute
My love is your love – ez állt a meghívóban, gálakoncert Whitney Houston legnagyobb slágereivel. Nem hagyhattam ki ezt a lehetőséget, mert mint zenész, számomra is sokat jelent Whitney Houston könnyűzenei munkássága, énekesként igazi kihívásként éltem meg, ha énekelhettem bármelyik dalát.


Jelentkezz a két jegyért, írd meg beszámolód! MY LOVE IS YOUR LOVE - Whitney Houston Tribute az Orfeumban
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az előadásról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz! Két jegyet biztosítunk. Időpont: 2013. május 29. 21.00 - Orfeum


Mystery Gang koncert az Orfeumban
Most pénteken egy kisebb időutazásban vehetett részt, aki ellátogatott az Orfeum-ba. A Mystery Gang muzsikált ugyanis „Budapest egyetlen mulatójában”.


Jelentkezz a két jegyért, írd meg beszámolód! Mystery Gang Akusztikus színháza az Orfeumban!
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a koncertről, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz, és ha téged választunk, két jegyet biztosítunk a számodra. Időpont: 2013. április 26. péntek, 20.00 !


Jelentkezz a két jegyért! Király Linda koncert - Orfeum
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a koncertről, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz, és ha téged választunk, két jegyet biztosítunk a számodra.


Jelentkezz a két jegyért! Berkes Gabi: Las Vegas Divas - Orfeum
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az előadásról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz, és ha téged választunk, két jegyet biztosítunk a számodra.


Teltház - Gyurki Beatrix önálló estje az Orfeumban - beszámoló
Mindenki érezte már a libabőrt, mintha egy mini áramütés szaladna végig a testünkön. Önkéntelenül összehúzzuk magunkat az érzéstől, de ez a bizsergés mégis egy pozitív visszajelzés is lehet, amelyet testünk ad nekünk.


Leonce és Léna – színház és lakoma két részben
Fantasztikus Valentin napi színház és vacsora egyben, egy fergeteges alternatív társulattal, a 'commedia dell'arte' jegyében. Kultúra és kulinária pompás elegye, igazi és vérbő színházcsinálás. Prezentálói a legnehezebb műfajt művelik, beavatásokkal és kiszólásokkal, elidegenítéssel és beleéléssel szórakoztatnak, miközben a közönséget isteni háromfogásos vacsorával kényeztetik. Georg Büchner: Leonce és Léna darabját játssza a Radikális Szabadidő Színház és a Trambulin Színház figyelemreméltó kompániája, a Malomudvarban.


Jelentkezz a két jegyért! Teltház - Gyurki Beatrix önálló estje az Orfeumban
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az eseményről, jelentkezz, és két jegyet biztosítunk számodra.


Írj ajánlót a két jegyért! This is rockabilly! Mystery Gang - Orfeum
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk!


Barbra Streisand az Orfeumban!
Barbra Streisand és Malek Andrea. Soha nem hallott ötvözet. Ki ne ismerné a Woman in love vagy a Someone that I used to love fülbemászó dallamát.


Időutazás az Orfeumban: Malek Andrea - Most! Streisand - Jelentkezz a két jegyért
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk!


Azok a buja 20-as évek, avagy Simply Swing, a bűnös éjszaka
December 28. Simply Swing – azok a buja 20-as évek: Orfeumban, a Pesti Mulatóban... Csudába a szesztilalommal! - kiáltott a főúr, s átfordította a táblát a mulató ajtaján; Zárva. Pedig még csak most kezdődött az éjszaka. Szavait ováció követte, az éjszakai köd is beleremegett.


Simply Swing! - Orfeum Music Club - Lezárult
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk!


A varázslatok birodalmában
Sajnálhatják azok, akik nem lehettek ott a Fővárosi Nagycirkuszban 2012.06.23-án a Yasmina Hastánciskola táncestjén. A tánciskola Orfeum Orientál Táncok világa, világok táncai című előadásával kápráztatta el a nézőket. Az érdeklődök most sem csalódtak, igényes, sokrétű és igazán változatos műsor tárult a szemük elé két felvonásban. Ahogy az első dallamok megszólaltak bizsergés indult az ember testében. Érzelmekben gazdag előadást álmodott meg Yasmin, a tánciskola szíve és lelke, az est kitalálója és megszervezője. Selyemfátylak, selyemlegyezők és egyéb szemet gyönyörködtető kiegészítők segítségével.