Keresés: Rally

Sztárparádé és Sebastien Loeb hatalmas sikere a Slovakiaringen megrendezett FIA GT Series futamán
Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a Dunaszerdahely mellett található mind a versenyzők, mind az autó és a motorsport kedvelők körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Slovakiaring versenypályán a FIA GT Series soron következő világbajnoki futama neves sztárok közreműködésével.


Salgó Midex Rally 2013 képgaléria


Salgó MIDEX Rallye 2013 Beszámoló
Az elmúlt hétvégén újra visszatért Salgótarjánba és környékére az RTE mezőnye. A verseny hivatalosan péntek délután indult a sajtótájékoztatóval és közönségtalálkozóval. A program szombaton reggelről folytatódott Salgótarján központjában az RTE-sek gépátvételével. A népes mezőny műszaki átvétele egészen sokáig elhúzódott.


Midex Salgó Rally 2013
Kiemelt Rali-Túra verseny 2013. Június 15-16. Rali- Túra Bajnokság 2013. évi 3. futama


Badár Sándor: "Magyarok menni Bamako" stand up és mozi
Május 23. New Orleans Club - Két őrült magyar - Badár Sándor és Kőváry Barna - elhatározza, hogy elindul egy őrült magyar rally-n a Bamako-n.


FIA Rallycross Európa-bajnoki futam Nyirádon - Jegyrendelés
2013. május 25-26. Európa kétségkívül egyik legélvezetesebb pályáján rendezik az FIA Rallycross EB 3. futamát Nyirádon.


A fotózás szerelmese
Ha körbenézünk saját ismerősi körünkben, bizonyára mindenkinek akad egy olyan rokon vagy barát, aki megszállottan gyűjt valamit, vagy valamilyen különleges hobbyval rendelkezik. Van olyan, aki naplót ír, lepkét, bélyeget vagy szalvétát, esetleg más kevésbé szokványos dolgokat gyűjt, lehet, hogy a konyhaművészetben vagy a barkácsolásban leli örömét. Kevesen mondhatják el azonban magukról, hogy hobbytevékenységük során szélesebb értelemben véve is sikert érnek el, ismertségre tesznek szert, mindeközben a profizmus útjára lépnek. Kasznár Gyula fotóművész a Journality-nek adott interjút.


Szenvedély vagy életforma?
Talán a legérdekesebb olvasmány, ha egy megtörtént esetet tartasz a kezedben. Lehet a téma nem kötődik az érdeklődési köreidhez, de tapasztalsz valami igen elgondolkodtatót.


Drift Bajnokokat avattak a tököli reptéren
2012. szeptember 23.-án, Tökölön összegyűltek a drifterek, hogy bajnokot avassanak a 2012. évi Hell Energy Drift Bajnokság utolsó futamán.


Sprintelés Cereden
2012. június 23-24.-én került megrendezésre a IV. SRT Rally Sprint Bajnokság és a BAZ Rally Sprint Bajnokság közös futama, a Cered RS. Hosszú kihagyás után végre ismét versenyt rendeztek a legendás Cered – Zagyvaróna gyorsaságin. Ez a szakasz sokak számára ismerős lehet, az egykori Salgó Rallykról. A gyorsaságit a mezőnynek kétszer oda vissza kellett teljesíteni, ami közel 50 km versenytávot jelentett. Most ugyan nem az I. osztály versenyzett, de így is nagy érdeklődést keltett mind nézők és mind versenyzők körében. A versenyre közel 150 duó adta le a nevezést, közöttük Turi Tamás is, aki ugyan nem számított bele az értékelésbe.


Magyarok az F1 viharában, a box utca kulisszatitkai
Immár 26 alkalommal került megrendezésre a Formula-1 magyar nagydíj a Hungaroringen, és habár a versenyzők között magyar résztvevő 7 éve nincs, a verseny lebonyolításában és működtetésében rengeteg magyar szakember részt vállalt. Interjúalanyunk, Kőszegi István műszaki ellenőrként idén immár a negyedik szezonját töltötte a száguldó cirkusz magyar manézsában, de szerencsére nem kellett bohócnak öltözni, hogy komolyan vegyen minket.