Keresés: Stressz

A demokrácia sötét oldalán
Próbáltam egy kicsit leskelõdni, csak úgy a sötétben tapogatózva, még egy gyertyát se gyújtva, nehogy véletlenül tejesen világosan lássam mit rejt a sötét, oszt véletlenül a rémülettõl felébredjek a révületbõl.


Hello, Tavasz!
Itt van, eljött végre! Legalább is a naptár szerint tagadhatatlanul tavasz van. Bár a virágba boruló fák kellemes illatára még várni kell, azért ideje megkezdeni a tavaszi feltöltődést!


Füstöljek, vagy füstölögjek?
Miután átéltem a legutolsó világvégét, eldöntöttem, hogy elásom a pipát, szivart, cigarettát, és olyan egészségesen élek, mint egy magányba vonult kungfu mester. Ez nem egy reklámhatás mellékhatása volt, csak úgy gondoltam, makkegészségesen könnyebben készülhet fel az ember a következő világvégére.


TRAPolj a kiszabadulásért!
Végy 3 közepes nagyságú barátot, akik kalandvágyóak és vág az eszük, adj hozzá egy tábla jókedvet, egy púpozott evőkanál elemlámpát és egy tubus számológépet. Jól zárd be az összetevőket, és indulhat a visszaszámlálás!


Trenon, három energia egyben - avagy a lehetetlen lehetséges
A rohanó hétköznapokban ahogyan elhanyagoljuk a testünket, úgy a lelkünket is. Szorongunk a tömegben és hagyjuk, hogy eluralkodjon életünkön a stressz. Fel sem merül bennünk, hogy élhetnénk boldogabban és könnyedén. Létezik egy kezelés, amely a test, lélek, szellem és elme szintjén hat. Ez a Kahi Healing.


Jelentkezz és fogyj! Alpha Led Oxy Spa kabinos fogyási lehetőség az Armonia Stúdióban
Ha vállalod, hogy részt veszel egy 3 alkalmas Alpha Led Oxy Spa kabinos kezelésen az Armonia Stúdióban (Budapest, Szépvölgyi út 38. ) utána pedig beszámolót írsz a kezelésről, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.05.01


Nyakunkon a stresszió!
Minden félév végén eljön az az idő, amikor az egyetemistáknak vizsgázniuk kell. A vizsgáztató szemszögéből ez csak egy megszokott megmérettetés, de ez a kritikus állapot a hallgató számára így fogalmazódik meg: Milyen harminc kredit? A kérdés előjele annak, hogy néhányan nem állnak készen a vizsgákra.


Stresszoldásra tökéletes


Munka és magánélet
Az ismerőseimnél végzett igényfelmérés érdekes eredményt hozott. Két különösen fontos témát is megjelöltek, amiről örömmel olvasnának tudományosabb szinten. Ezek közül az első a munka és magánélet ellentmondásait taglalja.


A zenéről
A zene egy sajátos nyelv, egy sajátos világ. Hamvas azt írja a zene élvezetéről: "telítve lenni valamivel, amiben nincsen halál". Minden zenei hang önmagában egy világegyetem, és tükrözi az eredeti teremtés aktusát. A hang nem anyagi természetű. A hang az anyag szelleme. A hang az "égő anyag", "az anyag tüze".


"Quarterlife crisis" vagyis kapunyitási pánik.
A kapunyitási pánik a 21-35 éves korosztályt érintő válság. A köztudatban egy olyan hibás kép él a fiatalokról, mely szerint nekik semmi gondjuk nincs, hiszen még előttük az egész élet.


Bolond, vagy félkegyelmű
Ezen törtem a fejemet, hogy minek tartanak engem, félkegyelműnek, avagy bolondnak, megsértődjek-e, vagy nem?


Dr. Apjok Enikő – Miért sír a gyermekem? Könyvajánló
Egy könyv mely segítséget nyújt az aggódó szülőknek. Amennyiben gyakran forgatod ezt a könyvet és a gyermekednek problémája van, ki tudod szűrni azokat a problémákat, amelyekkel orvoshoz, kell, hogy rohanj elkerülve ezzel a felesleges stresszt. Nem egy újabb „hogyan neveld a gyermekedet” könyvről van szó, hanem egy valóban hasznos olvasmányról van szó.


Hangtál meditációval a stresszes hétköznapok ellen
Egy új nemzetközileg elismert módszer lelkünk harmonikus világáért és a stressz legyőzésének érdekében.


Képzések: Segédoperatőr
OKJ: 52 213 02 0010 52 04 (középfokú szakképesítés) A képzés megkezdésének szükséges feltételei: érettségi Képzési időtartama: 2 félév Ráépülő képzés: Televíziós kameraman (52 213 02 0001 54 07)