Keresés: Testépítés

Új Fitnesz és Testépítő magazin indul
Magyarországra (ismét) elérkezett az egyik legrégebbi, és legnagyobb neveket felvonultató fitnesz és testépítő szaklap, a Muscle and Fitness!


Testépítés és szteroidok
Kérdezz-felelek a testépítés világáról. Nem számít, hogy mi a téma... diéta, verseny felkészülés, táplálékkiegészítő, vagy akár a szteroidok... A válasz őszinte és lényegre törő! replicas hublot


Vádli edzés Lantos Johnnyval
Nincs testépítés lábedzés nélkül! A láb edzéséről már volt szó, Johnny, most megmutatja, hogy milyen alapgyakorlatokkal érdemes betámadni a vádlit.


WBPF Magyar Testépítő Bajnokság 2014
Nemzetközi open testépítő verseny zajlott Szegeden, melyen Body building, Athletic Physique, Fitness Physique, Model Physique és Sport Physique kategóriákban mérettettek meg a résztvevők, és a legjobb versenyzők, testépítők pénznyereményben is részesültek.


Simon Tamás - A testépítés a konyhában kezdődik
Tanácsok kezdő testépítőknek, vagy izmosodni vágyóknak, hiszen az első lépés a helyes táplálkozás


Egy kis motiváció hogy letegyük a bejglit :)
Lantos Johnny és Simon Tamás közös edzése, nem kis motivációs löket a mindennapokhoz, karácsony után kötelező rákattanni!


Nutrend Whey Core 100 fehérje
A Nutrend Whey Core 100 tartalmaz 100%-os tisztaságú kevert tejsavó fehérje izolátumot (WPI) és tejsavó fehérje koncentrátumot (WPC) csábítóan finom ízekben magas biológiai érték mellett. Könnyen és gyorsan felszívódó protein készítmény, mely minőségi fehérjével látja el a szervezetet és azt anabolikus (izomtömeg építő) állapotba hozza. Garantált anabolikus hatás, a piacon kapható egyik legjobb tejsavó fehérje izolátummal! Már 10 ízben elérhető!


Testépítés - teremnyitás - Nutrend
A Nutrend is képviseltette magát az SXL Fitness hivatalos megnyitóján, ahol a Nutrend Team tagjai, Lantos Johnny és Simon Tamás kóstoltatta a nagy számú vendégsereget.