Keresés: Vígszínház

Maffia avagy Koldusopera
A Vígszínházban, márciusban mutatták be Bodó Viktor rendezésében a Koldusoperát. A Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkciója, mely egy modern, a mai világra nézve teljesen aktuális darab.


Úton a fehér lepedő felé - Átutazók - Vígszínház programajánló
A színház egyik legnagyobb értékközvetítő tulajdonsága az, hogy amit a színpadon látunk, mindig egyszeri és megismételhetetlen. A Vígszínházban március 8-án bemutatott Átutazók című Hanoch Levin drámát kétszer is volt szerencsém megnézni Eszenyi Enikő rendezésében, egyszer még a bemutató előtt, a nyilvános főpróbán, és nemrégiben, már túl a tizedik előadáson.


Makrancos Kata - Vígszínház - Jegyrendelés
2013 Május - Június A bravúros vígjáték főhőse az éles nyelvű, nyers modorú Kata, aki mindenkit elmar maga mellől, így nem sok reménye van a házasságra. Ám mégis akad egy elszánt férfi, Petruchio, aki vállalkozik Kata megszelídítésere...


Jóembert keresünk - Vígszínház - Jegyrendelés
A jóságról és a kitartásról szóló csodálatos történet Eszenyi Enikő és Lengyel Tamás főszereplésével.


Átutazók - Vígszínház - Jegyrendelés
Hanoch Levin nagyon szórakoztató, mégis döbbenetes hatású darabjából gyönyörű egyszerűség, bölcsesség és emberség árad.


Játék a kastélyban - Vígszínház - Jegyrendelés
Egy elegáns, itáliai tengerparti kastélyba apró színházi csapat érkezik meg: két szövegíró és egy ifjú zeneszerző. Tervük, hogy bejelentik az itt vendégeskedő primadonnának régen várt operettjük elkészültét.


A zöld kilences - Vígszínház - Jegyrendelés
Pesti cécó két zenés felvonásban.


A lovakat lelövik, ugye? - Vígszínház - Jegyrendelés
2013. március - A híres regény és film vadiúj színpadi kiadása egyedi, műfajteremtő előadás, ahol a muzsika, a tánc és a szöveg egyformán fontos eleme a produkciónak.