Keresés: amatőrfilm

Mosoly rövidfilm
Szereplők: Ágoston Péter, Temesávri Adrienn Forgatókönyv: Kovács Gábor, Czura Bence Rendező: Kovács Gábor


Hogyan készítsünk amatőr filmet? II.
Második rész, melyben hősünk megtalálja a helyszínt, megpróbálja meggyőzni a főszereplőt, hogy az pucéron szerepeljen és elkezd forgatni.


II. Dunaújvárosi Amatőrfilmes Fesztivál
Országos és határontúli függetlenfilmes találkozó. Idén ismét megrendezésre kerül Dunaújvárosban a régió, és most már az ország egyik feltörekvő függetlenfilmes szemléje a Dózsa Mozicentrumban. Várjuk a hazai és határontúli alkotók filmjeit!


Matt
Matt - magyar rövidfilm Rendezte: Heisz Krisztián


Szuperközeli - rövidfilm
Tom Stevens sikeres filmrendező. Legutóbbi filmjének bevételi kudarca miatt azonban megvonják tőle a következő tervére szánt támogatást, és néhány amatőrfilmessel kell bizonyítania.


Viszony (rövidfilm - 1. rész) (zene: Bakay Gergely)
Az 'Emlék nélkül készítőinek rövidfilmje. Szereplők: Jung István, Gere Anita Krisztina, Gyöngyösi Zsolt. A film zenéjét ezúttal is Bakay Gergely szerezte. Írta, fényképezte és rendezte: Gallai József.


Buszszörf
2004, a helyszín Miskolc, BAZ megye, Magyarország. A buszszörfösök már készülnek egy vad vágtára, ahol minden kanyar újabb lehetőséget rejt a hullámzásra.


Filmklub - rövidfilm
Daniel Rudolph, a híres amerikai filmkritikus Magyarországra látogat, hogy megtekintse a magyar amatőrfilmesek műveit, ám nem sejti, hogy ez lesz az utolsó kritikája...


Nem félek / I'm not scared
Firnigel Dániel első vizsgafilmje, 2008.