Keresés: pályázat magánszemélyeknek

„Az úgy volt…” X. Janikovszky Éva meseíró pályázat
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 2013. március 25. és április 25. között 10. alkalommal hirdeti meg a Janikovszky Éva meseíró pályázatot „Az úgy volt…” címmel. A felhívás célja kettős: részben a mai iskolás nemzedék önálló alkotótevékenységének ösztönzése, részben pedig tisztelgés a tíz éve elhunyt írónő, Janikovszky Éva előtt.


II. Dunaújvárosi Amatőrfilmes Fesztivál
Országos és határontúli függetlenfilmes találkozó. Idén ismét megrendezésre kerül Dunaújvárosban a régió, és most már az ország egyik feltörekvő függetlenfilmes szemléje a Dózsa Mozicentrumban. Várjuk a hazai és határontúli alkotók filmjeit!


VIII. Göcsej Filmszemle 2012. május 11-12.
A Zalaegerszegi Televízió pályázatot ír ki filmesek számára. A PÁLYÁZAT FELTÉTELEI A pályázaton időkorlát megkötés nélkül lehet nevezni, a következő műfajokban: Kisjátékfilm Dokumentumfilm Filmetűd A pályázatra csak 2011. január 1. után készült alkotásokkal lehet nevezni.


Vas megyei függetlenfilm Fesztivál
Vas megyei függetlenfilm Fesztivál – Táplánszentkereszt – 2012. április 14-15. A fesztiválra bárki nevezhet, a filmekkel kapcsolatban sem tematikai, sem műfaji megkötés nincs, de az alkotásokat csak digitális formátumban, dvd mi-nőségben fogadjuk el. A fesztiválon ettől az esztendőtől előválogatás után kerülnek be a filmek a versenyprogramba.