Film pályázat

Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg! alkotói pályázat Lejárt.

2013. 04. 16. - 2013. 05. 13.

A közelgő Madarak és fák napja (május 10.) alkalmából az Aprólépés és a Látó-Mező Közösségi Ökotábor csapata közös pályázatot hirdet „Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!” címmel. Elsősorban olyan alkotásokat várunk, amelyben a lakóhely, a környezet „élő kincsei” kerülnek bemutatásra. Például hazánkban megtalálható rövidebb-hosszabb ideig nálunk időző madarak, vagy hazai, őshonos madarak, fafajok. Az alkotás készülhet akár egy kedvenc madárról, fáról is.

Cím: Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!
Kiíró: Harmónium Független Kommunikációs Egyesület
Határidő: 2013. május 12.
Tárgymutató: kreatív alkotó pályázat
Pályázhat: Magánszemélyek, kiemelten a 6 – 18 éves korosztály
Korhatár nincs, viszont a fődíjra csak a 7 – 14 év közötti pályázók jogosultak!
Pályázás módja
Pályázni lehet: szabadon választott technikával készített illusztrációkkal (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó …), illetve rövid szöveges alkotásokkal (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben).
A nem szöveges munkákhoz mindenképpen csatolni kell egy néhány soros írást, melyben az alkotó megindokolja választását. Indoklás hiányában nem áll módunkban értékelni a pályaművet.
Beküldés
Az illusztrációkat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt kérjük feltölteni (jpg. formátum, max. 2MB), a szöveges anyagokat, videókat pedig a palyazat@aprolepes.hu címre kérjük e-mailben, csatolmányként  elküldeni (tárgy: Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!).
Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, élő e-mail címe,  iskolája neve és a település neve, ahol lakik. Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként kérjük megadni az alkotó pontos nevét, korát és a fenti adatokat.
Díjazás:
  • A legjobb 7 – 14 éves korú alkotó díjmentesen részt vehet a Látó-Mező Közösségi Ökotáborban a Kisközösségi Program szervezőinek jóvoltából!
  • Az öt legjobb alkotó Aprólépés kalendáriumot nyer, megjelenést a weblapunkon, valamint kiállításainkon. A legkiemelkedőbb pályamunkák pedig megjelenhetnek 2014-es naptárunkban is!
Pályaművek felhasználása:
A pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye.
Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője és ezáltal joga van publikáltatni. A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.
A feltöltő/beküldő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét.
Beküldési határidő: 2013. május 12.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Pályázat a Fekete Doboz Videó-folyóirat történetéről
A Fekete Doboz Közhasznú Alapítvány pályázatot ír ki a 25 évvel ezelőtt megalakult Fekete Doboz Videó-folyóirat történetéről ...
Ki vagyok én? fotó- és videopályázat
A Művészetek Palotája fotó- és videopályázatot hirdet az ország valamennyi egyetemi, főiskolai hallgatója számára ;Ki vagyok ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: