Hét szépe

A hét szépe: Maksai Júlia

2012. 09. 12.
   

Új rovatot indítunk, melyben szebbnél szebb lányoknak adunk bemutatkozási lehetőséget, mindenki legnagyobb örömére. Ha te is bombacsajnak érzed magad, esetleg van ismerősöd/barátnőd akiről ezt gondolnád, ne habozzatok, küldjetek nekünk bemutatkozó anyagot. A journality.hu első szépéről nem is gondolnánk, hogy ennyire édesszájú lenne, de az is kiderül mit néz meg először egy férfin. Enjoy!
Kor: 18
Magasság: 167 cm
Súly: 47 kg
Lakóhely: Budaörs, de az egész nyaramat Budán töltöttem.

Mit tanulsz? Budai Középiskolában végeztem eddigi tanulmányaimat kereskedelem-marketing szakon, most okj-n cukrász tanfolyamot fogok elvégezni, amit már nagyon várok.

Hol láthattunk eddig? Utcán, buliba, facebook-on :D viccet félretéve, eddig még nem jelent meg képem sehol, de majd most
:)

Hogy kerültél a modell szakmába? A Jade models cégtől felkerestek, hogy lenne-e kedvem modellkedni, és igent mondtan. Bakancslistám 1-5 helyén szerepelt is már több éve a modellkedés, egyik barátnőm is dolgozott velük, ezért már ismertem valamennyire őket, tudtam h megbízhatóak, így azonnal igent mondtam.

Mennyire vagy kritikus magaddal szemben? Nagyon, de biztos vagyok benne hogy ez csak az előnyömre válik, hiszen így mindig jobb és jobb akarok majd lenni.
 
Hogy állsz az élethez? Imádom az életet, szeretek utazni, eddig is nagyon sok szép helyen jártam, rengeteg országba repültem, de még mindig sok hely van ahova el szeretnék jutni.
 
Mik a terveid? Terveim közé tartozik még, hogy keresett modell és hires cukrász lehessek. Ejtőernyős vizsgát is szeretnék, és Liverpoolban szeretnék majd élni.

Eddigi legnagyobb őrültség amit elkövettél? Nem tudok egyet se kiválasztani, az egész életem egy nagy őrültség volt. Sok bolondságot csináltam már, de még sok van hátra. :)

Van valami amiben különlegesen tehetséges vagy? Ezt inkább a barátaim mondhatnák meg, de talán a sütés, főzés és a fotózás.

Hogy állsz a pasikkal? Imádom őket :D

Milyen családra vágysz? Házasság, gyerekek?
Család? Nem tudom magamat elképzelni egy ilyen szerepben, nem szeretnék megházasodni, ebből kifolyólag gyerekeim se lesznek, de ha egyszer úgy alakul majd az életem hogy feleség leszek, és lesznek gyerekeim, mindent megfogok nekik adni!

Mi az első amit megnézel egy pasin?
Feneke :D Popsi mániás vagyok, a pici kerek fenekekért megbolondulok.

Kedvenc elfoglaltság? Talán a fotózás.
 
Sport? Régebben nagyon sok féle sportot kipróbáltam, beleértve a balettot és a focit is.

Kedvenc ital? Erre a kérdésre mindig azonnal adom a választ, hogy mindig a Tequila volt, van és lesz az első!
 
Diszkó vagy házibuli? Inkább házibuli, de most voltan augusztus 20-án életem legjobb bulijában amit a Lights Off rendezett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Mire karaokeznál? Természetesen a kedvenc együttesem a Beatles egyik dalára! :)
 

www.jademodels.hu
fotók: www.vajdatamas.hu

Google

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: