Hét szépe

A hét szépe: Nagy Réka

2012. 11. 02.
   

Ambiciózus, optimista, imád táncolni, segít az embereken, és persze gyönyörű, kell ennél több?

 

Kor: 19
Magasság: 169 cm
Súly: 57 kg
Lakóhely: Budapest

Mit tanulsz? Ifjúságsegítőnek tanulok mert szeretnék segíteni az embereken, és az jó az egészben, hogy tetszik is amit tanulok és nem időt húzni mentem.

Hogy kerültél a modell szakmába?
Egy álom volt, és tettem annak érdekébe, hogy megvalósuljon. Az interneten találtak rám és behívtak egy megbeszélésre és itt indult az egész, onnantól pedig jöttek az ötletek.

Mennyire vagy kritikus magaddal szemben?
Annyira vagyok kritikus magammal szemben amennyire kell. Tudom, hogy min kell változtatnom, akár külsőleg, akár belsőleg.

Hogy állsz az élethez? - Mik a terveid?
Optimistán állok hozzá, mégpedig azért, mert ez sokat segít nekem abban, hogy ha éppen nem úgy alakulnak a dolgaim ahogy szeretném. Úgy gondolom hogy minden rosszban van valami jó és ennek megfelelően gondolkodok és cselekszek. A tervem az hogy továbbtanulhassak szociálpedagógia szakon és segíthessek minél több embernek. Természetesen az is, hogy elhelyezkedhessek és érvényesülhessek a modell szakmában.

Van valami amiben különlegesen tehetséges vagy?
A hobbijaim közé tartozik az, hogy imádok táncolni. Sokféle táncot elsajátítottam már az életemben például: színpadi tánc, néptánc, latin táncok ezért is áll hozzám olyan közel.

Milyen családra vágysz? Házasság, gyerekek?
Olyan családra vágyok ahol megvan az összhang és a családtagok összetartanak ez számomra nagyon fontos de egyelőre még ennél többet nem tudok, majd kialakul.

Mi az első amit megnézel egy pasin?
Az első dolog amit megnézek egy férfin az a keze. A kézről sok mindent meg lehet állapítani, például tulajdonságokat, ezért érdekes.

Kedvenc elfoglaltság? Szeretem a természetet sokat sétálok vagy futok akár egyedül, akár a barátokkal, imádok olvasni különböző témájú könyveket, mindenevő vagyok e téren.

Sport? Rendszeresen aerobikozok és fittnessezek. Ettől jobban tudok teljesíteni és jobban is érzem magam a bőrömben.

Diszkó vagy házibuli? Inkább discoba járok. Szeretem a zenét és csak a tánc miatt járok, hisz ez a mindenem gyerekkorom óta.

 Journality

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: