Hét szépe

A hét szépe: Szabó Barbara

2012. 11. 16.
   

"Olyan modell arca van" hogy nem is volt kérdés, hogy bekerül a magazinba. Fogadjátok szeretettel Szabó Barbarát!

Kor: 19 éves
Magasság: 168 cm
Súly: 50 kg
Lakóhely: Budapest

Mit tanulsz?: Jogi egyetemre járok.

Hogy kerültél a modell szakmába? Miután több hozzáértő is felhívta rá a figyelmem, hogy "olyan modell arcom van" elgondolkodtam rajta, és egyre jobban elkezdett érdekelni a dolog. Jelentkeztem több helyre, és szerencsére adódnak lehetőségek :)

Mennyire vagy kritikus magaddal szemben? Néha túl maximalista vagyok, de ez az előnyömre is válhat.

Hogy állsz az élethez? - Mik a terveid? A jogász diploma, valamint a francia nyelvvizsga megszerzése. A modellkedés folytatása ameddig lehet. És szeretnék elutazni Rómába is.

Eddigi legnagyobb őrültség amit elkövettél? Sok őrültséget csináltam már.

Hogy állsz a pasikkal? Van barátom.

Milyen családra vágysz? Házasság, gyerekek? Szeretnék egy boldog családot, férjet és 2 gyereket, akik vidámsággal töltik meg a mindennapokat.

Ideális férfi?  A mostani párom a számomra tökéletes férfi :) Egyébként a belső tulajdonságok az elsők, hiszen lehet valaki tökéletes külsejű ha belül visszataszító. Ugyanakkor a külső sem másodlagos. Ideálom nincs, de valami fogjon meg benne.

Kedvenc elfoglaltság? Szeretek utazgatni, több szép országban jártam már, és sok olyan van még, ahová szívesen elmennék.  Olvasni, nyelveket tanulni, fotózásokra járni és a lehető legtöbb időt a barátommal tölteni.

Sport? Rendszeresen nem sportolok, de úszni imádok.

Kedvenc ital? Görög frissen facsart ananászlé :D

Diszkó vagy házibuli? Kedv függő.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: