Hét szépe

A hét szépe: Váczi Dóri

2012. 11. 30.
   

Minden héten a péntek... Legújabb hét szépe Váczi Dóri!

 

Kor: 17
Magasság: 165 cm
Súly: 49 kg
Lakóhely: Dunaújváros

Foglalkozás: Tanulok

Mit tanulsz?: Először érettségizni szeretnék, mivel e nélkül sehová nem tudnék elhelyezkedni. Nővér szakon szeretnék tovább tanulni, mert szeretem az embereket és szeretek segíteni rajtuk.

Hol láthattunk eddig? Eddig csak a Vivában szerepeltem, vicces volt amikor visszanéztem mivel vörös voltam, mint egy rák annyira izgultam. :)

Hogy kerültél a modell szakmába? Édesanyám regisztrált be nagyon sok modellügynökséghez (amiről természetesen nem szólt :D ) és felhívtak a Jade Modells-től hogy lenne-e kedvem egy portfólió fotózáshoz. Én persze rögtön igent mondtam, de ki mondana egy ilyen lehetőségre nemet?

Mennyire vagy kritikus magaddal szemben? Van egy természetes kritikám önmagammal szemben, persze én is néha túlzásba esem mint a többi nő társam. De erre büszke vagyok hogy sosem voltam beképzelt.

Hogy állsz az élethez? - Mik a terveid? Imádom az életet és próbálom minden cseppjét kiélvezni. :) Nagyon sok tervem van az élettel kapcsolatosan...gyerekek, jó munka, szerető férj, egy kis ház és egy családi kutya. Ha ezek meglesznek a világ legboldogabb emberének mondhatom majd magam! 

Eddigi legnagyobb őrültség amit elkövettél? Az eddigi legnagyobb őrültségem az volt, amikor a barátaimmal még nagyon régen belógtunk egy elhagyatott kis kertes házba, ahol volt egy hatalmas nagy kutya. Persze nem lett bajom de onnantól kezdve kerültem az elhagyatott házakat!! :D

Van valami amiben különlegesen tehetséges vagy? Én tudom a világon a legjobban kihozni anyukámat a sodrából :)

Hogy állsz a pasikkal?  Foglalt vagyok, bocsi fiúk :)

Milyen családra vágysz? Házasság, gyerekek? Egy boldog családra vágyom, 2 gyerkőcre és templomi esküvőre. Megteszi ennyi.

Ideális férfi? Szeretem a mélyhangú, magas pasikat , aki úgy néz rám, mint aki szerelmes :)
 

Mi az első amit megnézel egy pasin? Természetesen az összhang számít, és a szemei. A szem a lélek tükre, mint szokták mondani.

Kedvenc elfoglaltság? Hazudnék, ha azt mondanám nem a facebook. De imádok sportolni, szeretem a jó könyveket, filmeket, zenét...szóval mindent! 

Sport? Mostanában kondizni járok, mert úgy érzem ez mozgat meg a legjobban, de imádom az összes sportot a labdajátéktól kezdve a lovaglásig.

Kedvenc ital? Nem szeretem az erős italokat, inkább finom nő módjára likőrt iszom (a kedvencem a csokis)

Diszkó vagy házibuli? Nagyon ritkán egy diszkó...de ha "egy csendes este a kedvenc filmemmel" választás is lehetne, arra voksolnék.

Mire karaokeznál? Mindenre. De azt ti nem akarjátok hallani, amilyen jó hangom van :D

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: