Hét szépe

A ring királynője: Audrey Bride

2013. 01. 10.
   

Magyarországon egyre népszerűbb a pankráció, és a magyar pankráció szervezet, a HCW gáláira is egyre többen kíváncsiak. Ebben külön érdeme van a Díváknak, vagyis azoknak a pankrátor-lányoknak, akik a férfi nézők számára külön vizuális élményt nyújtanak. Első körben bemutatjuk nektek Audrey Bride-ot, már csak miatta is érdemes lesz ellátogatni a következő gálára...

Magasság: 167 cm
Súly: 52 kg

Milyen előéleted volt a sportban?
Az eddigi legkomolyabb a kosárlabda volt, a csapatjáték miatt szerettem. Heti 3-4 edzés…hétvégén 2-3 meccs. Miután abbahagytam, mindig találtam magamnak valamit…biciklizés, futás, lovaglás.
 
Mi késztetett arra hogy pankrátor legyél?
Fura történet…Nem tudom azt elmondani, mint a legtöbb HCW-s tag, akik mondjuk gyerekkoruk óta erről álmodnak (nincsenek pankrátor figuráim a polcomon és poszterek a falon…még...de már dolgozom az ügyön).
Egyszerűen van egy olyan hangulata az egésznek amit nehéz leírni…belecsöppentem és annyira megszerettem, hogy semmi pénzért nem hagynám abba. Keresem a kihívásokat, és mindig kíváncsi voltam a saját határaimra….itt meg van lehetőség bőven, hogy megtapasztaljam. :D
 
Bevonuló zenéd?
Kill Matilda - She's a killer
Egy éve amikor rátaláltam erre a számra rögtön megtetszett. Kifejezetten vagány, pörgős dalt kerestem, női énekessel. Az együttes ezt a számot női sportolóknak (wrestlereknek, jégkorongozóknak) szánta, de ezt csak pár hete tudtam meg, amikor elkezdtem levelezni Dusty-val, a zenekar frontemberével.
 
Mikor kerültél be a HCW-be, milyen körülmények között?
Véletlenül keveredtem bele, még az első Oli Sörkertes gálák idején. Az egyik show után másnap a srácok elhatározták, hogy közösen lemennek edzésre…én meg nem akartam egyedül otthon maradni. Szóval összeszedtem valami erre alkalmas ruhát és lementem velük a terembe. Baromira élveztem. Lehorzsolt könyökkel, tele lila foltokkal, izomlázzal mentem aznap haza. Ez azóta nem is változott sokat…ott vagyok minden edzésen ha tehetem. A Véres November 2 gálán debütáltam Khyra ellen (2011).
 
Írd körül a karaktered:
Kedves, bájos csaj vagyok...amíg nem húzza ki valaki a gyufát!!! :D
 
Milyen eredményeid vannak?
A Dicsőség napja gálán (2012) nyertem Khyra ellen meccset, illetve Az Utolsó Emberig (2012) gálán Bianca (DDW) ellen győztem EightBall és Murlock oldalán.
 
Milyen a kapcsolatod a többi pankrátorral? Máshogy kezelnek például?
A HCW olyan mint egy nagy család. Nagyon figyelmesek velem a srácok….de semmi kivételezés. Én lennék a legjobban felháborodva, ha nem így lenne. :D
 
Ugyanúgy épül fel az edzésed mint a fiúknak, vagy mennyiben speciálisabb a felkészülés?
Semmiből nem csinálok kevesebbet vagy többet azért mert nő vagyok. Az ütéseket, mozdulatokat is ugyanúgy kapom és adom….ez így korrekt. Nagyon szeretek a srácokkal edzeni, sokat tanulok tőlük.
 
Melyik meccs típus a kedvenced?
Eddig még csak single, mixed tag team és hardcore meccsem volt. Ezek közül a hardcore és a mixed tag team volt a kedvencem.
 
Eddigi legdurvább sérülésed?
Bokaficam jobb láb…másfél hónapra rá pedig megismételtem csak a másik lábamon. Egyébként pedig a szokásos dolgok (kisebb váll- és térdsérülések).
 

Mit tartasz a legfontosabbnak? A történetet, a különleges mozdulatsorokat, vagy a vért és a fájdalmat?
Egyre jobban kedvelem a különleges, vagy összetett mozdulatsorokat, ezekre persze egy jó sztori keretein belül van a legnagyobb reakció. A vér és a fájdalom a szakma velejárója…egyikkel sincs semmi bajom. :P
 
Milyen a kapcsolatod a közönséggel/rajongókkal?
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat…nagyon jó közönségünk van. Meccs közben hangosak és egyfolytában szurkolnak. Utána pedig rengetegen jönnek és gratulálnak…fényképezkednek velem, még akkor is, ha épp nem nyertem.
 
Létrák, asztalok, székek meccsen melyiket részesíted előnyben?
Eddig még csak székekhez, partvisnyélhez és stoptáblához volt szerencsém. Az utóbbit nagyon kedveltem (lehet azért, mert nem én kaptam az ütést vele :D ). A felsoroltak közül még az asztal ami nagyon szimpatikus.
 
Kit választanál Tag-Team társnak a WWE-ből?
Legszívesebben Lita-val lennék egy csapatban. Szeretem a stílusát, vagány csaj és nagyon jó a ringben. Sajnos egy ideje nem aktív.
 
Kivel mérkőznél meg legszívesebben? (élő vagy halott)
Mickie James-el, mert úgy érzem nagyon jó meccset tudnánk csinálni.
 
Mennyire követed nyomon a "nagyokat"?
Sajnos nagyon kevés időm van erre. Amikor tehetem akkor persze követem…mostanában inkább egy-egy meccset nézek meg naponta…munka mellett ennyi fér bele.
 
Célkitűzéseid?
Szeretnék külföldre menni és különböző szervezeteknél megfordulni, egyelőre tapasztalatszerzés, és tanulás céljából….és az edzéseken/meccseken azon igyekszem, hogy eloszlassak minden negatív sztereotípiát, melyet a női pro-wrestlingről valaha alkottak.
 
Következő meccsed?
Valerie-vel az orosz bajnokkal lesz egy visszavágó az Áttörésen, január 19-én.
 
Mi az amit még megszeretnél osztani az olvasókkal/fanokkal?
Ezt:
 

A következő gála a Facebookon: http://www.facebook.com/events/127712277388811/
Nyerj jegyet a következő HCW gálára! Részletek ITT

Köszönet a képekért a Jade Models ügynökségnek!

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: