Film pályázat

iPad atomenergiával! Lejárt.

2013. 11. 17. - 2013. 12. 06.
iPad atomenergiával!

Tudtad, hogy számítógéped képernyőjéhez és minden más elektromos eszközödhöz az atomenergia biztosítja az áram 40%-át Magyarországon? Bátran állíthatjuk tehát, hogy alapvető szerepet tölt be mindennapi életünkben. Az Atomenergia Info játékának célja, hogy ezt mindenki megértse.

replica omega seamaster aqua terrareplica hublot ferrari replica chopard l.u.c patek philippe gondolo replica hublot ice bang replica vacheron constantin overseas chronograph replica omega seamaster 300m replica rolex date replica audemars piguet rubens barrichello replica rolex milgauss replica

 

Ha szeretnél nyerni, nem kell mást tenned, mint:
1. Forgass egy legfeljebb 30 másodperces videót!
2. Bármilyen eszközzel, akár mobiltelefonnal is.
3. Lényeg, hogy eredeti legyen és szívesen osszák meg mások.
4. Takard ki – bármilyen módszerrel – a kép körülbelül 40%-át, ezzel megmutatod azt, hogy mennyire fontos a hiányzó rész!
5. Töltsd fel a videót valamilyen videómegosztóra (javasoljuk: Vimeo vagy Youtube)!
6. A videód címét egészítsd ki ezzel: „…az én 40%-om! – Atomenergiainfo”
7. Küldd el a pályamű videómegosztóra feltöltött URL-linkjét és a kitöltött adatlapodat erre az e-mail címre: mail@atomenergiainfo.hu!
Adatlap letöltése.
 
Az elküldött videókat kollégáink/szerkesztőségünk később megosztja ezen a facebook oldalon:  az én 40 százalékom
 
Az értékelési szempontok fontossági sorrendje:
1. Népszerűség
2. Ötletesség
3. Témához való kötődés
 
A legsikeresebb videó alkotóját az Atomenergia Info egy iPad minivel jutalmazza.
A játék kezdete: 2013. november 3.
Feltöltési határidő: 2013. december 1. 0:00
Eredményhirdetés: 2013. december 5.
Nyeremény: Apple iPad Mini 16GB, Wi-Fi
 
A játék szabályai:
A Játékos kizárólag saját, eredeti alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályamunka érvénytelen! Ha ennek ténye csak a díjátadást követően válik ismertté, akkor a Játékos köteles a díjat visszaszolgáltatni.
Egy Játékos csak 1 pályaművel nevezhet.
A Játékos a pályamunka beküldésével kijelenti, hogy pályázata semmilyen jogszabályt nem sért, így különösen: a pályamunka nem sérti mások szerzői, felhasználói, illetve személyiségi jogát, nem ütközik a közerkölcsbe és nem sérti a jó ízlést.
A jó ízlést, közerkölcsöt sértő, reklám vagy pornográf tartalmú videók automatikusan a pályázatból való kizárást vonják maguk után.
A Játékos a pályázat benyújtásával elfogadja, hogy a beküldött pályamű a forrás megjelölésével bárhol térítésmentesen felhasználható.
A Játékosnak a pályaművében szereplő, szerzői jogvédelem alá eső szellemi alkotások felhasználására megfelelő jogosultsággal kell rendelkeznie. A jogosultság fennállását az atomenergiainfo.hu nem vizsgálja.
A Játékos a pályaműben szereplő, mások tulajdonában álló szellemi alkotások (szöveg, kép, zene, filmrészlet, stb.) jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a felelősség bármilyen megszegése esetén a jogkövetkezményeket kizárólag ő viseli, ideértve a jogsértéssel az atomenergiainfo.hu-nak okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.
 
A játék szabályait megsértő pályázókat és pályamunkákat kizárjuk a versenyből.
A játékkal kapcsolatos további információ: szerkesztoseg@atomenergiainfo.hu
Jó szórakozást, eredményes részvételt kíván az Atomenergiainfo csapata!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
A Koreai Kulturális Központ fotó-és videópályázata
A Koreai Kulturális Központ fotó-és videópályázatot hirdet!Olyan fotókat és videókat várnak, amelyek a Koreai Kulturális ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: