Film szak

POLIFILM Film és Média iskola

POLIFILM Film és Média iskola Iskola: Filmes akkreditált OKJ-s képzés kameraman (operatőr), vágó (editor), felvételvezető, szerkesztő, asszisztens (rendező)
OKJ képzés: igen
Képzés típusa: Nappali
Oktatás helyszíne: Budapest
Kontakt személy: Merza Gábor
Telefon: 0620/9926 612
E-mail: polifilmiskola@gmail.com
Honlap: http://www.polifilm.hu

Mozizás, videózás, tévézés közben talán már megfordult a fejedben a gondolat, milyen lehet belülről szemlélni a mozgókép világát. Talán még azon is elgondolkodtál, milyen lenne ehhez a szakmához tartozni. A mozgóképes szakma rendkívül kiterjedt, a gyártástól a forgalmazáson át egészen a mozgóképek bemutatásáig rengeteg terület van. A néző számára ez a világ roppant színesnek és szórakoztatónak tűnik, ezért hajlamos olykor elfelejteni, milyen felkészültség, tudás áll a mozgóképes szakemberek mögött. Iskolánk, a Polifilm Technikum ilyen ismereteket kíván adni hallgatóinak. Mivel ebben a szakmában komoly a verseny, a mozgóképes felkészítés mellett olyan szakmák megszerzését is lehetővé tesszük, amelyek a mozgóképpel együtt vagy attól függetlenül is növelik esélyeidet.

Egy éves nappali tagozatos képzésünk keretei között a középfokú mozgóképgyártó OKJ-s szakképesítést szerezheted meg. Sikeres vizsgák után lehetőség nyílik emelt szintű OKJ- s szakképesítés megszerzésére is.
A legfontosabb az, hogy az elméleti ismeretekre építve filmeket, videókat fogsz készíteni, bemutatni, megismerkedsz gyártókkal, forgalmazókkal, és a mozgóképes szakma összefüggéseivel, kapcsolatrendszerével. Új barátokra tehetsz szert, és találkozhatsz jövendőbeli filmes kollegáiddal.
Letölthető  tájékoztató , letölthető jelentkezési lap.

www.polifilm.hu